bez liecenia
- evula
- Autor témy
Jarino a k tebe. Aj Milan to nemá ľahké, nepridávam mu k tomu ani ja, ale drží sa. Prečo si sa neozval?? Koľko krát som ti písala že ideme na klub??? Vždy som hovorila Milanovi že sa mi nezdáš. Verila som, že TY to vydržíš. A keď si sa dlho neozýval, tušila som čo sa deje.....
Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.
- jomi
- Získaných poďakovaní 2
- igi
- Získaných poďakovaní 1
- starymatroz
- Získaných poďakovaní 1
- adik
- Získaných poďakovaní 0
chuť na hranie prichádza aj keď nahnevám partnera?? To je smutné, pretože také chvíle sú. To mám byť teraz ako na tŕňoch, že keď sa nepohodneme tak on doma bojuje či ísť alebo neísť???Mám sa vyhýbať úplne konfliktom a pritakávať???
- starymatroz
- Získaných poďakovaní 1
- 25marko25
- Získaných poďakovaní 1
- 25marko25
- Získaných poďakovaní 1
- starymatroz
- Získaných poďakovaní 1
- jarino
- Získaných poďakovaní 2
je mi Ta luto, lebo nechapes... hoci si myslis, ze chapes.... nebudem TI uz viac pisat, je to zbytocne... tvrdis si len svoje.... inich nepocuvas... chod si teda svojou cestou, ale necakaj od tych, ktori cez toto stadium uz presli, ze Ta budu podporovat v niecom, o com je jasne, ze je to cesta neuspesna...
ale to si este zjavne musis precitit na vlastnej kozí....
preto sa pytam znovu: dokedy?
- 25marko25
- Získaných poďakovaní 1
- lubo
- Autor témy
skor či neskor to dufam pre tvoje dobro a tvoje zdravie pochopiš. Ešte si to neuvedomuješ ale si podľa mňa važne chorí - F.63. Momentalne len stracaš čas .V tejto chorobe sa zazraky nedeju. Už som Ti to pisal pred 3 tyždňami. Nevahaj , nepolemizuj ale si radšej napiš žiadosť. Držim Ti palce a prajem všetko dobre.
- jarino
- Získaných poďakovaní 2
- 25marko25
- Získaných poďakovaní 1
- jarino
- Získaných poďakovaní 2
sice momentalne nehras, ale s dosledkami svojej hry najma k svojmu okoliu to nemas vysporiadane, to Ti casom vykruti krk.... si prilis tvrdohlavy na to, aby si si v tom nechal povedat, takze Ta uz nejdem presviedcat.....
A k tej silnej voly.... ak je to len o pevnej voly, tak naco si sa rozhodol pisat sem? To Ti volu neposilni... vola je v Tvojom vnutry..... tak ked ju mas taku silnu, naco sa timto zatazujes???? a ked hovoris o tych, ktori na lieceni boli a aj tak zrecidivovali, tak im povedz, ze nemaju pevnu volu... co Ti na to odpovedia....
Clovek, ktory je v problemoch ako Ty potrebuje silnu davku pokory, aby svoj problem zvladol..... a tu Ty nemas ani nahodou...