moj priateľ....
- Lemog
- Získaných poďakovaní 15
v tuto chvili, kdy je v gamblerskem zatahu, MUSI souhlasit s tim, ze vsechny penize budes spravovat ty, nevim jak to mate ted - spolecnou kasu apod. - zkratka cele vyplaty ti bude odevzdavat, nebude mit pristup k uctu, bude dostavat pouze kapesne na cigara a svacinu- nejlepe kdyz si svacinu udela doma
Pokud tuto podminku prijme, muzete se odpichnout k dalsim opatrenim a neni vylouceno, ze to muze fungovat.
Pokud bude mit a vymyslet duvody proc by to takto s penezi neslo - je to neoddiskutovatelna znamka toho, ze NECHCE a tobe v tu chvili nezbyde nic jineho, nez se s nim rozloucit a bude to ta vyhra o ktere psal dusiander
Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.
- 7sisa7
- Získaných poďakovaní 0
- dusiander2
nepytal som sa akym sposobom žil ale koho životom žil !
- 7sisa7
- Získaných poďakovaní 0
- 7sisa7
- Získaných poďakovaní 0
- dusiander2
,,ĹUBITŤ ZNAMENA ŽIŤ ŽIVOTOM TOHO ,KOHO ĽUBIME ?´´ povedal raz jeden mudry človek . Skus my povedať koho životom žije tvoj priateľ.......
- Lemog
mi se tady nezobrazuji (nevim proc) tve prvni prispevky, az posledni 2 strany.
Bydlite s pritelem spolu?, mate spolecny majetek?, det?i, kde pracuje?............spoustu techto beznych dennich cinnosti se musi prizpusobit konkretne pro pritele aby se snazil a nemel sanci jit hrat
Popis jak ted spolu fungujete, jak dlouho hraje, jestli mas vypozorovano kdy - ve dne, v noci, po vyplate apod...........musi se vzit maximalni souhrn indicii pro stanoveni protiopatreni
- 7sisa7
- Získaných poďakovaní 0
- Lemog
jednoduse zjistis, jestli ma zajem svou zavislost resit.
prijde-li tady na forum a zapoji se do diskuze......zacne zjistovat moznosti jak bojovat se svou zavislosti
Lehce mu naznac aby prisel mezi nas - pokud po te moznosti skoci a prijde tady, velmi rychle se da poznat, jak to vlastne mysli
Pokud nema zajem sem ani napsat - NAPROSTO JEDNOZNA|CNE - nechce svou zavislost resit, - v tom pripade ti nezbyde nic jineho, nez v sobotu, kdy se mate bavit o moznostech - nekompromisne trvat na pravidlech, ktera stanovis - a hlavne ty z nich nesmis uhnout, jinak te jeho gamblerstvi semele ani nemrknes.
Lepsi bude aby zavital sem
- 7sisa7
- Získaných poďakovaní 0
- Lemog
jsi tady na foru, to je dobre, nejsi momentalne na problem sama
z tvych vet citim velkou beznadej, je mi to lito, niucmene zijes svuj zivot - udelej si sama v sobe analyzu soucasneho stavu zivota, a zaujmi postoj abys ze soucasneho stavu pro sebe a deti vytezila co mozna nejvice pozitivnich veci (nemyslim materialnich)
napis si moznosti, kam se vas vztah muze ubirat, co jsi pro to ochotna udelat, ty musis v tuto chvili stanovit pravidla, tvuj pritel je ten , ktery selhal, nenechej se vybirat, to gambleri umi mistrne, bud tvrda a bud na to pristoupi a za urcite konstalace se vas vztrah jkeste muze zachranit (mala pravdepodobnost), nebo to skonci a zivot pujde dal
jedno je jiste - nikdo tady na foru te nestrasi, mame to zazite na vlastni kuzi, vime jaci parchanti dokazou byt aktivni gambleri
- 7sisa7
- Získaných poďakovaní 0
- 7sisa7
- Získaných poďakovaní 0
- Lemog
, hral jsem dlouho, jsem tezky gambler, prohlal jsem spoustu penez
ja mam sanci, KAZDY MA SANCI
chce to do zacatku jen malickost - chtit.....uvedomit a priznat se sam sobe - JA JSEM GAMBLER
od toho okamziku se da na sobe pracovat
jsem samolecitel, rozlustil jsem priciny, stanovil protiopatreni a dal na sobe pracuji a nedam sve zavislosti sanci znovu me ovladnout.
jak tvuj pritel reaguje na tvoji pozvanku sem na forum?
- 7sisa7
- Získaných poďakovaní 0