Výpovede rodín

rodinaMôj problém sa ťahá už od marca tohto roka. Vtedy mi môj manžel oznámil, že investoval veľké množstvo peňazí do nejakých akcii spolu s kamarátmi a biznis krachol. Samozrejme ako ináč, tie peniaze fyzicky nemala musel si na to požičať, ... viac->

Znovu pád

• Nikusooo
Viac
pred 1 mesiacom 6 dňami #4465 od Nikusooo
Odpoveď od Nikusooo na tému Znovu pád
Pretože to čo tu trepeš sa neda čitat neberieš free spiny ako hazarad ? A čo to je ? Hra na mačku a myš ? Tak ako piše kolega padnes na take dno že až potom si možno uvedomiš . Aspoň na take na ake som padol ja a prichut bola velmi trpka s dosť to bolelo .. uvidiš sam každompripade držim ti palce keď to zvladnes ako hovori pani doktorka budeš prvy na svete potom sa ozvy isto dostaneš na vyročnom klube diplom … drž sa a nevymyšlaj a spomeň si na mna keď budeš znovu stavkovať čo nebude tak dlha doba

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

• anog
  • Autor témy
Viac
pred 1 mesiacom 6 dňami #4464 od anog
Odpoveď od anog na tému Znovu pád
28 ja inak zijem normalny zivot a nemam ine problemy

• gatto2
Viac
pred 1 mesiacom 6 dňami #4463 od gatto2
Odpoveď od gatto2 na tému Znovu pád
Tak tymto si vlastne povedal vsetko… chlapce- ak raz padnes na dno tak pridi a napis.. ty si este nic neuvedomujes a tak netrat svoj a ani nas cas… ty este hlboko bohuzial padnes, vsetko ta to estelen caka… je mi to luto cim si prejdes

• Nikusooo
Viac
pred 1 mesiacom 6 dňami #4462 od Nikusooo
Možem sa ťa ešte spytať kolko maš rokov ?

• anog
  • Autor témy
Viac
pred 1 mesiacom 6 dňami #4461 od anog
nechcem sa dat vylucit lebo free spiny mi vedia dat mesacne cca 80 eur a nepokladam ich za hazard, a ked tocim tak vypnem zvuk a dam automat nesledujem to len potom konecnu vyhru

• Nikusooo
Viac
pred 1 mesiacom 6 dňami #4460 od Nikusooo
Ty nebudeš žiadna vynimka si jednym z nas ktory to NEZVLADNU si gambler o mesiac napišeš že sk zas hral a čo tym chceš docieliť že to sem napišeš ? Povedal som ti hned že to nedaš a dookola to iste . Bohužial ked budeš chcieť pomoc vieš kde maš pisat a pridahať tu nemusiš

• gatto2
Viac
pred 1 mesiacom 6 dňami #4459 od gatto2
Prajem ti to.. ale ides tou istou cestou ako ja a mnoho dalsich.. nic nerobis pre to aby si sa z toho dostal - len dufas ze nebudes hrat… uz si sa dal vylucit z hrania? Uz si si nastavil limity na uctoch? … ak si si odpovedal ze NIE ,tak ty nechces prestat hrat.. ty chces len prestat prehravat… a to je velky velky velky rozdiel

• anog
  • Autor témy
Viac
pred 1 mesiacom 6 dňami #4458 od anog
Ja budem ta vynimka co to zvladne to vam prisaham.

• gatto2
Viac
pred 1 mesiacom 6 dňami #4457 od gatto2
Ach jaj.. skoda ze nevies aky velky problem mas.. kazda vyhra je vlastne prehrou a stlaci ta viac a viac dole… si gembler v hlave a tak naozaj si este nic nespravil aby si nim nebol.

• anog
  • Autor témy
Viac
pred 1 mesiacom 1 týždňom #4456 od anog
teraz to uz zvladnem, uz nemam v hlave ze som v minuse, uz som sa zmieril aj s tym ze som bol 12000 v pluse. dnes je 4.2. takze 4.3. sa ozvem ako som na tom.

• Nikusooo
Viac
pred 1 mesiacom 1 týždňom #4455 od Nikusooo
Pred tym ako si tot napisal som to čital a len som sa pousmial a povedal slm si že už určite hraš a mal som pravdu dalšia pride ked nie ešte dnes tak možno zajtra a možno o tyžden … sam si bohužial nepomožeš

• anog
  • Autor témy
Viac
pred 1 mesiacom 1 týždňom #4454 od anog
tak bohužial dnes som mal recidivu co je asi normalne po takej vyhre ale nastastie zase som mal stastie a vyhral som 1200 eur takze uz nemam najmensi dovod dalej hrat, som v pluse a ukoncujem moj gambling, ozvem sa za mesiac ako som na tom snad vydrzim

• anog
  • Autor témy
Viac
pred 1 mesiacom 1 týždňom #4453 od anog
tak mal si pravdu, po mesiaci a pol abstinencie to prislo z nicoho nic, respektive usiel mi tiket za 20 eur tak som to chcel nahrat naspat, samozrejme ze hned - dalsich 1700 eur celkovoo teda som bol do vcera -5500eur. Bol som z toho tak na dne ze som tam proste poslal dalsie peniaze a zrazu vyhra 2500 eur. Bol som vysmiaty ze mi patri cely svet. No a co sa dnes dialo tak to bol extrem znovu som prehral 2000 eur ale nastiastie prišla velka vyhra 5500 eur a zrazu nie som v minise co sa tyka gamblingu. Radost mi to sice spravilo ale zaroven si velmi dobre uvedomujem ake som mal stastie a ze ked to este raz poserem tak uz sa z toho nevyhrabem. Takze dnes zacina znovu cesta k co najdlhsej abstinencii. Dam si najskor zaciel 2 mesiace kedze 1,5 som dobre zvladal len prisiel skrat. Viem ze je to zle so mnou ale verim ze ma tato vyhra povzbudi do nehrania lebo uz nemam dovod.

• Nikusooo
Viac
pred 2 mesiacmi 3 týždnami #4452 od Nikusooo
Ahoj novoročne predsavzatie v tvojom pripade bude take iste sklamanie čo nezvladneš tak isto ako to bolo u mna dlhe roky bohužial čim skôr da daš liečiť tym skor budeš žit skutočny život … myslim ze som ti pisal aj. Na mail a viac si neodpisal …

• anog
  • Autor témy
Viac
pred 2 mesiacmi 3 týždnami #4451 od anog
tak po mesiaci som mal znova relaps najskor som zas vyhral nejaky peniaze a potom prehral a o den neskor to naspat vyhral a zas prehral az som o 1000 eur zase dalsie v minuse celkovo teda z -3800 eur som na -4800 eur, jedina moja zachrana bude novorocne predsavzatie kedy si dam cely rok netocit a ked to porusim pojdem sa liecit lebo uz to zaslo daleko, teraz musim vydrzat tieto dva tyzdne a verim ze 2025 rok vydrzim, neviem preco mam potrebu hrat ale asi chcem vyhrat to co som prehral, lebo mam frajerku, dom, pracu a fyzicky som zdravy a proste po mesiaci ked uz sa citim dobre tak proste ze sak skusim a just vyhram... hrozne sa citim

Čas vytvorenia stránky: 0.111 sekúnd

Prihlásenie

Scroll to top