Výpovede rodín

rodinaMôj problém sa ťahá už od marca tohto roka. Vtedy mi môj manžel oznámil, že investoval veľké množstvo peňazí do nejakých akcii spolu s kamarátmi a biznis krachol. Samozrejme ako ináč, tie peniaze fyzicky nemala musel si na to požičať, ... viac->

Znovu pád

• Nikusooo
Viac
pred 2 týždnami 2 dňami #4480 od Nikusooo
Odpoveď od Nikusooo na tému Znovu pád
Ja si myslim ze toto obmedzenie si tu už pisal viac krat a pomohlo ? Nepomohlo . Takže odpoveď na to že či to zvladneš si daj sam … zobral si si pôžičku len na hranie a tym to nekonči zastav to pokial nieje neskoro …

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

• gatto2
Viac
pred 2 týždnami 2 dňami #4479 od gatto2
Odpoveď od gatto2 na tému Znovu pád
Stale sa zamyslam ze ci si robis srandu alebo nie.. v kazdom pripade - ak nie tak vies co mas robit - pisali sme ti to tu uz mnohokrat- opatrenia su zaklad- bez nich to nedas…hras uz velku hru a uz si na ‘druhom brehu”- skratka si 100% gambler a uz musis konat… inak sa zobudis v extremnych problemoch …

• anog
  • Autor témy
Viac
pred 2 týždnami 3 dňami #4478 od anog
Odpoveď od anog na tému Znovu pád
zlyhal som zas a tento krat uz sa mi to vypomstilo, mali ste vo všetkom pravdu, z +3000 som sa dostal na -7000, zobral som aj pozicku 1400 aby som ju do minuty prehral... končím aj s freespinamy nestoji to za to, pre vsetkych ktori niekedy budu si mysliet ze ked sa dostanu do plusu ze skoncia tak sa milia ta vidina ze opat clovek vyhra je klamliva, zvazujem aj liecbu ale skusim uplne obedzit dobijanie online kasin...

• Nikusooo
Viac
pred 3 týždnami 3 dňami #4477 od Nikusooo
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. kludne sa ozvi

• gatto2
Viac
pred 3 týždnami 3 dňami #4476 od gatto2
Jasne pis na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

• sammy320
Viac
pred 3 týždnami 4 dňami #4475 od sammy320
Odpoveď od sammy320 na tému Znovu pád
zdravím , je tu nejaký abstinujuci gambler?
mal by som zopár otátok a uvítal by som s niekym takým si aspoň niečo to napísať …
Vďaka

• Nikusooo
Viac
pred 3 týždnami 6 dňami #4474 od Nikusooo
Ja si myslim že si robi srandu a toto jeho pisanie mi teda lezie na nervy myslim že nikto tu nieje zvedavy každy druhy deň na jeho vyhry a podobne … pomoc existuje a ked chce da sa a nie pisat každy deň o tom istom … a ak si myslim že takto pojdeš dalej držim palce skušat tyžden potom mesiac … bud hraš alebo abstinuješ a ak chceš vedieť čo je abstinencia prid do BB na klud ale skor či neskôr tak zavitaš ak chceš ziť (vlastna skusenosť !)

• gatto2
Viac
pred 3 týždnami 6 dňami - pred 3 týždnami 6 dňami #4473 od gatto2
snad to zvladnes
Posledný krát upravené:pred 3 týždnami 6 dňami gatto2

• gatto2
Viac
pred 3 týždnami 6 dňami - pred 3 týždnami 6 dňami #4472 od gatto2
cesta do pekla kamos
Posledný krát upravené:pred 3 týždnami 6 dňami gatto2 Dôvod: neuplna odpoved.

• anog
  • Autor témy
Viac
pred 3 týždnami 6 dňami #4471 od anog
Vazne sa mi toto teraz deje, musim z toho kruhu vist. Zacnem postupne 1 tyzden bez relapsu potom si dam mesiac. Postupne nejak musim… hlavne idem teraz vybrat tie peniaze rychlo lebo ked ich mam na ucte tak mam nutkanie hrat…

• gatto2
Viac
pred 3 týždnami 6 dňami #4470 od gatto2
Tak uvazujem ci ty si z nas robis srandu ,alebo toto myslis fakt
Ak to myslis vazne tak uprimne si v

• anog
  • Autor témy
Viac
pred 3 týždnami 6 dňami #4469 od anog
Dnes dalsi relaps a skoro som skoncil na dne…. Bol som uz 1300€ v pluse ale prisla recidiva vcera a behom hodiny som bol uz -2800€ a s poslednymi 200€ na ucte. Uz som isiel 100€ otoce ked zrazu vyhra 3500€. Skoncil som teda na +600€ ale toto neni normalne uz co robim a neviem ako dalej. Rozmyslam ze by som aspon na mesiac odlozil hranie free spinov…

• Nikusooo
Viac
pred 1 mesiacom 3 dňami #4468 od Nikusooo
Dlho si nevydržal a čo čil čakaš mame ti pogratulovať ? Nikto nieje zvedavy si myslim kolko si zase vyhral a že nevieš prehravať …

• anog
  • Autor témy
Viac
pred 1 mesiacom 4 dňami #4467 od anog
Bohuzial mal som dnes recidivu. Najskor som vyhral dalsich 660€ do plusu a potom po par hodinach ze sak skusim este a zrazu som bol na -2500€ ale nastastie prisli potom 2x vyhry po 1500 a bol som zas v pluse. Cize ziskal som dnes 660 a celkovo som v pluse 950€ ale aboslutne nie som so sebou spokojny a musim si uvedomit ze som mal doteraz len neuveritelne stastie… najhorsie je ze neviem prehravat a proste ma sere aj ked 20€ prehram a chcem to naspat…

• Nikusooo
Viac
pred 1 mesiacom 6 dňami #4466 od Nikusooo
A normalny živoť žijeme aj my :) ale nežili sme :) ja ho aktualne žijem 9 mesiacov

Čas vytvorenia stránky: 0.109 sekúnd

Prihlásenie

Scroll to top