Výpovede rodín

rodinaMôj problém sa ťahá už od marca tohto roka. Vtedy mi môj manžel oznámil, že investoval veľké množstvo peňazí do nejakých akcii spolu s kamarátmi a biznis krachol. Samozrejme ako ináč, tie peniaze fyzicky nemala musel si na to požičať, ... viac->

Znovu pád

• Nikusooo
Viac
pred 2 dňami 12 hodinami #4468 od Nikusooo
Odpoveď od Nikusooo na tému Znovu pád
Dlho si nevydržal a čo čil čakaš mame ti pogratulovať ? Nikto nieje zvedavy si myslim kolko si zase vyhral a že nevieš prehravať …

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

• anog
  • Autor témy
Viac
pred 2 dňami 22 hodinami #4467 od anog
Odpoveď od anog na tému Znovu pád
Bohuzial mal som dnes recidivu. Najskor som vyhral dalsich 660€ do plusu a potom po par hodinach ze sak skusim este a zrazu som bol na -2500€ ale nastastie prisli potom 2x vyhry po 1500 a bol som zas v pluse. Cize ziskal som dnes 660 a celkovo som v pluse 950€ ale aboslutne nie som so sebou spokojny a musim si uvedomit ze som mal doteraz len neuveritelne stastie… najhorsie je ze neviem prehravat a proste ma sere aj ked 20€ prehram a chcem to naspat…

• Nikusooo
Viac
pred 5 dňami 1 hodinou #4466 od Nikusooo
A normalny živoť žijeme aj my :) ale nežili sme :) ja ho aktualne žijem 9 mesiacov

• Nikusooo
Viac
pred 5 dňami 1 hodinou #4465 od Nikusooo
Pretože to čo tu trepeš sa neda čitat neberieš free spiny ako hazarad ? A čo to je ? Hra na mačku a myš ? Tak ako piše kolega padnes na take dno že až potom si možno uvedomiš . Aspoň na take na ake som padol ja a prichut bola velmi trpka s dosť to bolelo .. uvidiš sam každompripade držim ti palce keď to zvladnes ako hovori pani doktorka budeš prvy na svete potom sa ozvy isto dostaneš na vyročnom klube diplom … drž sa a nevymyšlaj a spomeň si na mna keď budeš znovu stavkovať čo nebude tak dlha doba

• anog
  • Autor témy
Viac
pred 5 dňami 1 hodinou #4464 od anog
28 ja inak zijem normalny zivot a nemam ine problemy

• gatto2
Viac
pred 5 dňami 1 hodinou #4463 od gatto2
Odpoveď od gatto2 na tému Znovu pád
Tak tymto si vlastne povedal vsetko… chlapce- ak raz padnes na dno tak pridi a napis.. ty si este nic neuvedomujes a tak netrat svoj a ani nas cas… ty este hlboko bohuzial padnes, vsetko ta to estelen caka… je mi to luto cim si prejdes

• Nikusooo
Viac
pred 5 dňami 3 hodinami #4462 od Nikusooo
Možem sa ťa ešte spytať kolko maš rokov ?

• anog
  • Autor témy
Viac
pred 5 dňami 4 hodinami #4461 od anog
nechcem sa dat vylucit lebo free spiny mi vedia dat mesacne cca 80 eur a nepokladam ich za hazard, a ked tocim tak vypnem zvuk a dam automat nesledujem to len potom konecnu vyhru

• Nikusooo
Viac
pred 5 dňami 11 hodinami #4460 od Nikusooo
Ty nebudeš žiadna vynimka si jednym z nas ktory to NEZVLADNU si gambler o mesiac napišeš že sk zas hral a čo tym chceš docieliť že to sem napišeš ? Povedal som ti hned že to nedaš a dookola to iste . Bohužial ked budeš chcieť pomoc vieš kde maš pisat a pridahať tu nemusiš

• gatto2
Viac
pred 5 dňami 12 hodinami #4459 od gatto2
Prajem ti to.. ale ides tou istou cestou ako ja a mnoho dalsich.. nic nerobis pre to aby si sa z toho dostal - len dufas ze nebudes hrat… uz si sa dal vylucit z hrania? Uz si si nastavil limity na uctoch? … ak si si odpovedal ze NIE ,tak ty nechces prestat hrat.. ty chces len prestat prehravat… a to je velky velky velky rozdiel

• anog
  • Autor témy
Viac
pred 5 dňami 13 hodinami #4458 od anog
Ja budem ta vynimka co to zvladne to vam prisaham.

• gatto2
Viac
pred 5 dňami 15 hodinami #4457 od gatto2
Ach jaj.. skoda ze nevies aky velky problem mas.. kazda vyhra je vlastne prehrou a stlaci ta viac a viac dole… si gembler v hlave a tak naozaj si este nic nespravil aby si nim nebol.

• anog
  • Autor témy
Viac
pred 6 dňami 58 minútami #4456 od anog
teraz to uz zvladnem, uz nemam v hlave ze som v minuse, uz som sa zmieril aj s tym ze som bol 12000 v pluse. dnes je 4.2. takze 4.3. sa ozvem ako som na tom.

• Nikusooo
Viac
pred 6 dňami 3 hodinami #4455 od Nikusooo
Pred tym ako si tot napisal som to čital a len som sa pousmial a povedal slm si že už určite hraš a mal som pravdu dalšia pride ked nie ešte dnes tak možno zajtra a možno o tyžden … sam si bohužial nepomožeš

• anog
  • Autor témy
Viac
pred 6 dňami 5 hodinami #4454 od anog
tak bohužial dnes som mal recidivu co je asi normalne po takej vyhre ale nastastie zase som mal stastie a vyhral som 1200 eur takze uz nemam najmensi dovod dalej hrat, som v pluse a ukoncujem moj gambling, ozvem sa za mesiac ako som na tom snad vydrzim

Čas vytvorenia stránky: 0.122 sekúnd

Prihlásenie

Scroll to top