Výpovede rodín

rodinaMôj problém sa ťahá už od marca tohto roka. Vtedy mi môj manžel oznámil, že investoval veľké množstvo peňazí do nejakých akcii spolu s kamarátmi a biznis krachol. Samozrejme ako ináč, tie peniaze fyzicky nemala musel si na to požičať, ... viac->

Ako Ivan skoro všetko stratil

  • Marcus
Viac
pred 7 rokmi 11 mesiacmi #3586 od Marcus
Odpoveď od Marcus na tému Ako Ivan skoro všetko stratil
Ahoj dusiander,

Vďaka za reakciu, ja tvoje rady beriem nad zlato, ktore mi zachránili zivot.
Ja tiež som s tym nesúhlasil, ze radšej nech mi dávaju nato lieky 3 roky nech nežijem s pocitom ze mi niečo vymazali o čom ani neviem a čo vlastne vymažú.
Na každého je to individuálne a ja mam to max jeden, dva , tri krát... Môj spolubyvajuci po 7 rokoch čo bral tabletky proti paranojam a inýmchorobam prišiel k tomu až teraz a bol 7 krát v intervaloch. Hovoril ze nijak mu to neublížilo čo videl aj za tých 10 dni čo som s ním. Dnes už ide preč a som rad ze jeho stretol a vdaka nemu sa toho nebojím a idem do toho dobrovoľne bez akýchkoľvek obáv.
Ja o tých poruchach čo mám viem ze sú vo mne len ich tie tabletky tlmia. Spomínam na 1. Noc v BB na PL ako v spánku ma trhali ako zaživa a mal tlak cez 200 s tabletkami na spanie a to už by som nechcel zažiť nikdy viac.
Moja doktorka je zastupkyna primára vysoko vzdelaná psychiatrická ktorá ma s tym skúsenosti.

Tiež mi jeden alkoholik povedal čo je tu, nikdy viac a ze mu to ani nic nedalo a veštci ma spolu s ním od toho odrádzali, ale ja verím tomu chlapcovi ktory to na vlastnej koze zažil a hovoril ze to nie je nic hrozne a všetko je pod anestezou.
Dnes mam všetky kontrolne odberi a idem do toho.Samozrejme ma to výhody aj nevýhody ale ked už som tu tak to využijem, hádam odborníci mi nechcú zle.
Ja verim ze všetko dobre dopadne a VY mi možte držať pršteky určite mi to pomôže a so silou sa do BB vrátim. Majte sa pekne, znova si of internetu oddychnem.

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • dusiander2
pred 7 rokmi 11 mesiacmi #3585 od dusiander2
Odpoveď od dusiander2 na tému Ako Ivan skoro všetko stratil
Marcus,

poslal som ti správu .Ja ti píšem poväčšine tiež z tabletu a robí mi to,čo aj tebe niekedy tiež. Treba sa ale napred len prihlásiť a až potom písať.

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • Marcus
Viac
pred 7 rokmi 11 mesiacmi #3584 od Marcus
Odpoveď od Marcus na tému Ako Ivan skoro všetko stratil
Lemog,
Dekuji za podporu, moc si toho cením, aj vsichni kamosi o mne vsechno vi a drzi se mnou, dáva mi to Božskou silu a velikou podporu,kteru fakt nečakal za to jaky jsem byl.,,Nakonec to nebyla náhoda,ze sem tu stretol spolubydliciho, ktory liečbou prešiel. Ukázal mi pozrieť pravde do oči a verim mu. A vsichni ostatni pacienti čo mi rikali nejdi do toho im neverím aj keď sem byl sám proti teto liečbe.teraz mam svuj názor a odhodlaní udelat to.Moje rodina mne podporuje a opravdovi kamaráti taky,to je hlavný. Teraz jedu do toho dobrovoľne, chci a verím, ze se vylecim. Přejí hezkou noc,dekuji mockrat :)

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • Lemog
  • Lemog-ov Avatar
Viac
pred 7 rokmi 11 mesiacmi #3583 od Lemog
Odpoveď od Lemog na tému Ako Ivan skoro všetko stratil
Marcusi ,

moc te zdravim a drzim palce, fandim ti, dal budu sledovat tvuj pribeh .

V PL jsem nikdy nebyl, neznam ucinnost lecby elektrosoky - jen musim ruict, ze lecba elektrosoky zni priserne az hrozive, verim vsak, ze v nemocnici jsou odbornicio a neprovadeli by nejake ukony, kdyby neverili, ze to bude mit kladny ucinek.
Tak snad ti to pomuze, drz se a dej vedet jak se tio vede

Lemog
Nasledujúci užívateľ(ia) povedali ďakujem: Marcus

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • Marcus
Viac
pred 7 rokmi 11 mesiacmi #3582 od Marcus
Odpoveď od Marcus na tému Ako Ivan skoro všetko stratil
Pekný večer dusiander a všetci. Rozhodol som sa ze napíšem sem o to konkrétne Tebe dusiander, ktorému dakujem za rady, ktoré mi zachránili zivot.internet som odovzdal a znova prišiel sem aby sa dozvedel od teba tvoju reakciu a radu.

Dnes som mal vizitu s mojou skvelou doktorkou. Všetko som jej povedal,lenže ona ma zaskočila ze spolu s primárom,ktorý je lekár z najlepších na SK,mi odporúčajú toho, čoho sa najviac obával a to liečbu elektrošokmi. Mal som z toho cely deň zmiešane pocity a tvrdo to odmietal. Aj všetci mi radili aby som to odmietol. Myslel si,ze mi tým vymažú,,kqazY dáta z hlavy",myšlienky, pamet,zle veci s ktorými som takmer vyrovnaný.zhoda náhod som na izbe s pacientom ktory tuto modernú liečbu mal včera za sebou.V intervaloch ju mal sedem krát. On ma od toho nijak neodhovaral a ja som o tom nevedel takmer nič len to tvrdo odmietal.povedal, ze mi tým nič nevymažú iba to čo to vo mne vyvoláva a k čomu sa dostal úzkosti,traumy a iné...rozprával som o tom aj s rodinou,tiež nevedeli ako ďalej, ze doktorka im o tom tiež hovorila.tato forma liečby urýchľuje a nahrádza lieky ktoré mi utlmujú chorobu a škodia.

Liečba elektrošokmi znižuje percento toho ze dostanem schizofréniu na ktorú by som bral lieky cely život a chodil k jednej psychiatrie do druhej.

Ja som sa rozhodol ze tuto liečbu elektrošokmi chcem a nebudem čakať nato ze neskôr sa sem opäť vrátim a tuto liečbu nakoniec poodstúpim.

Dusiander, rad by som počul tvoju radu aj radu ostatných ak niečo o tejto liebe vedia. Dakujem za každú radu. S pozdravom marcus

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • Marcus
Viac
pred 7 rokmi 11 mesiacmi #3581 od Marcus
Odpoveď od Marcus na tému Ako Ivan skoro všetko stratil
Ahoj Dusiander, ja ta chcem poprosiť či mi nemôžeš dať tvoj mail. Uz dvakrát som ti chcel napísať súkromnú správu a keď ju poslal vyhodilo mi ze niesom prihlásený.mam iba tablet a neviem s tým veľmi narábať. Chcem ti niečo dať vedieť o mne a počuť tvoju radu a reakciu. Týka sa to mojej liečby. Vopred ti ďakujem, s pozdravom Marcus. Preto mam aj internet lebo dnes ma niečo zaskočilo.prajem pekný večer

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • Marcus
Viac
pred 7 rokmi 11 mesiacmi #3580 od Marcus
Odpoveď od Marcus na tému Ako Ivan skoro všetko stratil
Ahoj Dusiander,
Som rad ze som stihol pozrieť tvoju reakciu a radu, pretože aj keď Teba osobne nepoznám, veľmi si tvoje rady vážim. Už pozorujem aj na sebe vedieť pomôct iným, keď niekomu poviem čo ma robiť ako zachovať správny postoj k danej veci.Lebo som to prežil na vlastnej koži a viem sa k tomu postaviť čo trápi niekoho alebo sa boji. Prejavujú mi vďaku za radu ale ja to beriem tak ze osoba ktorej poradil môže ďakovať sebe ze moju radu prijal a naložil s ňou ako som mu radil a spravil tak...samozrejme teší ma ak to vezme správnou cestou a vidieť na tvári úsmev ako sa mu uľaví keď naložil s mojou radou,ktorá bola mojim zámerom mu pomôct. Samozrejme myslím aj na seba ako sebe pomôct a smerovať k správnej ceste... Mama zachvíľku príde a internet odovzdám čo si myslím ze mi prospeje. A s doktormi budem konzultovať o danom probléme v pondelok keď bude vizita.prajem ti pekný vykend a ďakujem za každú tvoju radu, poznatok , veľa sa od Teba učím a prijmem tvoje skúsenosti. Na trosku si oddýchnem a neskôr sa znova sem zastavím. Majte sa vsetci :)

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • dusiander2
pred 7 rokmi 11 mesiacmi #3579 od dusiander2
Odpoveď od dusiander2 na tému Ako Ivan skoro všetko stratil
Marcus,

tvoj styk s internetom ako ,takým v tebe niečo vyvoláva a aj spúšťa a to tak isto ,ako keď vstúpi hráč-gembler do herne ,Cassina ,alebo tiper do stávkovej kancelárie. To všetko čo a ako je tam neinstalovane nie je náhoda . Je to všetko zamer a ma to svoj zmysel a má to slúžiť nie hráčom-tiperom ,ale ľuďom ktorí ovládajú tento qazy ,,priemysel!'' Marcus ,ty sa CHCEŠ už vedome tomu to brániť ,ale ako sám vidíš tvoje vnútro si veľmi dobré pamätá a aj preto reaguje a spúšťa v sebe automatický isté a presné činnosti a keď sa mu nedostáva odozvi v podobe hrania-stávky tak aj patrične reaguje a dáva ti jasne na známosť-vedomie spôsobom jemu vlastným nespokojnosť a ty ju pociťuješ cez emócie a rôzne reakcie a postoje k ním!!! Takže ,ako sám vidíš odborníci velmi dobré vedia prečo už počas liečby vylučujú prítomnosť PC a mobilov a akúkoľvek formu hrania. Ja som ti nie nadarmo písal ,že aj ty potrebuješ čas, priestor a predovšetkým pokoj a kľud v duši a usmerňovať vlastnú energiu a jej silu v tvoj prospech ,ale hlavne aj to ,že ty ešte nevieš čo sa v tebe odohráva!!! Nikam sa netreba ponáhľať,všetko má svoj čas a aj odôvodnenie a opodstatnenie . Proces liečby neurychliš a k zmene aj tak určite dôjde . To treba mať teraz len viac trpezlivosti a viac treba rozmýšľať o tom prečo a na čo si tam kde si a prečo sa s tebou deje to ,čo sa deje. Pytaj sa lekárov,sestier ,čo najviac s nimi komunikuj a hlavne vždy CHCI!!! Marcus tvoja odmlka na PC s nami ti iste prospeje a ty týmto krokom iste viac získaš než stratíš . Nenechaj sa rozptyľovať a rob a vyuzivaj to ,čo ti je v danom momente ponúknuté a čo je prospešné pre tvoje zdravie a tvoj ďalší život . Maj na pamäti ,že dôležité sú na ceste k cieľu kroky ktoré na nej spravíš a nie samotný cieľ. A že toho sa dočkáš-dožiješ len vtedy ,keď tvoje kroky na ceste k nemu budú správne a podporované tvojou vierou v jeho dosiahnutie! Marcus ,pre teba začína čím ďalej ,tým viac platiť,že nie je dôležité to čo vieš ,ale to ,čo uskutočníš!!! No a ja ti pri uskutočňovaní tvojich krokov po ceste k trvalej abstinencii budem držať všetkých desať prstov a priať ti život plný nových poznaní a kvalít o ktoré ťa
v tvojom mladom veku obrala závislosť ako ,taká.....

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • Marcus
Viac
pred 7 rokmi 11 mesiacmi #3578 od Marcus
Odpoveď od Marcus na tému Ako Ivan skoro všetko stratil
Ahoj dusiander,
Ako si povedal závislosť spi, drieme a udrie aj v najneocakavanejsej chvíli a presne to aj tak prišlo. Tak ako som písal , týžden ma nič nedobehlo, cítil sa skvele a prišiel opak. Tým ze som ziskal dnes internet mi prišlo zle,cítil úzkosť,roztržitý ako bezduchý.Môj problém je internet keď strávil celé tie roky gamblovanim cez internet a trávil priveľa času pritom... Keď som išiel do sprchy tak si spomenul na psychiatricku v BB ako so mal prirovnat k daným slovám a bolo ich asi 50 slov.
Potom som musel ku každému slovu znova zopakovat a jedno slovo bolo počítač kde som prirovnal sieť.vacsinu som trafil správne a Pamet ze vraj mam v poriadkU. Z tých všetkých slov sa ma spýtala práve na dva kde bolo počítač. Prečo sieť? Povedal som ze spája ľudí. Ale podvedomie to asi nepovedalo presvedčivo...dokonca ani nternet nemôžem mat pri sebe lebo za tie roky je to 24hodinovy vstup do kasína a ja ani vôbec nechcel hrať a ani nemám začo len sa chcel spojiť s ľudmi.liecim sa ešte len týžden a a nechcem hrat ale prišiel nato ze internet mi nerobí dobre. Chlapci tu na PL hrajú karty to odmietnem,nič mi to nerobí.alebo športy pozerať nechcem tipovacky.
Volal som hneď mame čo sa stalo a nech príde po môj tablet s internetom zajtra,a v pondelok musím oznámiť mojej psychiatricke doktorke ze mam problém s internetom.BYT NA INTERNETE.viac sa budem venovať okoliu možno časom liečba mi umožní ísť na internet.nemozem ani spať kvôli tomu a ráno mam CT mozgu.
Prajem dobrú noc všetkým.

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • dusiander2
pred 7 rokmi 11 mesiacmi #3577 od dusiander2
Odpoveď od dusiander2 na tému Ako Ivan skoro všetko stratil
Marcus,

každá choroba sa da liečiť a aj úspešne vyliečiť ak pacient CHCE a VERÍ!!! Držím palce a želám návrat do PL v BB ....

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • Marcus
Viac
pred 7 rokmi 11 mesiacmi #3576 od Marcus
Odpoveď od Marcus na tému Ako Ivan skoro všetko stratil
Ahojte kamaráti,dusiander,woland,st,lemog
Teraz som sa dostal k internetu a rozpoviem Vám môj pribeh..na PL v BB som bol po 1.noci s liekmi na spanie prebudeny v šoku o 3:00 ráno kde v spánku prežíval veľké trápenie ako by má rezali zaživa. Do 6:00 som čakal na odber krvi a po dalších 2 hodinách mi merali tlak,mal som 190 z traumy v spánku.v tom šoku keď sa prebudil to bolo určite oveľa viac. Sestričke som to povedal aj o Vás, ze ja viem kto v skutočnosti som. Povedal som ako 3 týždne abstinentny hraci mi predložili pomyselne zrkadlo ktoré prijal a chcel vidieť kto v skutočnosti som. Povedala mi ze to mám povedať na komunite, nič som nepovedal a ti hraci čo tam boli už presne vedel kto ako žije v sebaklame areagoval iba na nich. Písal som v denníkoch o svojich trápeniach ktoré prichádzali na mna každý večer a v spánku. Oni si ma sami zavolali a rovno k psychiatricke. Asi jednu a pol hodiny som im hovoril ako som žil v sebaklame 3 roky, o samovraždách, ako vidím na obrázku diabla ktorý je medzi nebom a zemou,ktorý pokúša ľudí a manipuluje nimi a iné veci. Na 2. noc mi dali plus nejakú tabletku na spanie. Asi po mesiaci prebdenych noci kto v skutočnosti som sa konečne vyspal a cítil sa akoby Fit. Pani doktorka si má zavolala a v miestnosti už čakala moja sestra a prepúšťacia sprava...nevedel čo sa deje,povedali ze by som tam nevydržal a ze sa možem vrátiť ...povedali mi,ze mám inú chorobu ktorá sa dá liečiť a akútne má poslali do PL v Prešove. Som tu už od piatku. Zistili mi psychózu a ak sa mi zrecidivuje mam zchyzofreniu. Som tu presne 1 týžden a je mi skvele nič ma nedobieha a verím ze sa vyliecim a vrátim naspäť na PL do BB...všetci to tam brali ako koncentračný tábor a ze ich tam týrajú, ja som to tak vôbec nebral a nejdem tam len kvôli tomu ze chcem abstinovať od hrania ale naučiť sa žiť tuto úctu a pokoru k životu ktorú tam za tie 3 dni videl. Liečba psychózy v PL mam ešte zHruba 3 týždne ak všetko dobre dopadne a vrátim sa do PL v BB. A trvať liečba psychózy bude mi vonku ešte 2-3 roky. Mam večeru musím ísť,majte sa pekne a nehrajte!!!!!!!!!

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • St
Viac
pred 7 rokmi 11 mesiacmi #3572 od St
Odpoveď od St na tému Ako Ivan skoro všetko stratil
mailo
Na koho hras tuto hru. Asi len tak na seba. Ides hras potom sa stymi co si hral radis o liecbe. Komedia nic si este pre seba a svoju rodinu neurobil len tu prekladas jedno klamstvo za druhym. Na toto ti naletia len ty s ktorymi hravas. Svoju rodinu klames a zavadzas. Aj svojho sefa si spracoval ze sa nic nedeje co je dalsie klamstvo. Chyba ti fulservis od tvojej manzelky ktora sa o teba starala a zrazu ti to chyba ale to neni dovod preco by si sa mal ist liecit. Nic si zo svojej choroby este nepochopil este stale si hrdina na ktoreho akoze ty tvoji kamarati pozeraju. A Pritom si ivam klamar ktory manipuluje svojim okolim vo svoj prospech aby si si dalej mohol zivit svoju zavislost.

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • dusiander2
pred 7 rokmi 11 mesiacmi #3571 od dusiander2
Odpoveď od dusiander2 na tému Ako Ivan skoro všetko stratil
Mailo,

prečo opäť toľko rozporuplnosti ,nerozhodnosti , neistoty a hlavne iracionalizovania???!!! Prečo si ešte vždy klameš a vedome sa do omylov privádzaš? Mailo ,keď človek ktorý je chorým a dôvodom rozpadu jeho rodiny je jeho choroba ,nevie čo má očakávať od liečenia ,tak môže len veľmi ťažko rátať s tym ,že mu pomôže akákoľvek liečba!!! Vieš prečo si mohol takéto niečo vôbec napísať ? Nuž aj preto ,že ešte ináč konáš ako rozprávaš a ináč rozprávaš ako
kokonáš! A to nehovorím a neporovnavam tvoje myslenie s konaním a tvoje konanie s myslením! To aj v práci máš takéto postoje? Ty sam si prakticky ešte nič v posune tvojho myslenia a zmeny postojov k tebe samému ani len nepodnikol a keď ,tak len chabo a to len na základe tlaku manželky. A aj to je otázne ,lebo ako tak vidím tak tebe sú ešte vždy bližší pseudo kamaráti a hlavne hranie!!! Ešte vždy si nepochopil ,že u teba už nejde ani tak
openiaze a to aj prehrate ,ale len o hranie !!! Jednoducho potrebuješ hrať ,a pritom ešte vždy
nevieš čo sa pri akomkoľvek hraní v tebe spúšťa a čo sa v tvojom vnútri odohráva. A aj preto
je tu z tvojej strany len také nemasné-neslané ,nešlo ani tak o peniaze ! A to bez
akéhokoľvek uvedomenia si ,že tlak a sila tvojej choroby si robí s tebou čo chce!!! Mailo,keď
sa skutočne CHCEŠ vrátiť k rodine ,tak sa musíš napred vrátiť k sebe samému . A tento
návrat nie je absolútne možný bez schopnosti napred POCHOPIŤ a až potom len začať s
niečím prestať!!! Ty tu píšeš o veľkej podpore znamich a kamarátov ,ale už akosi nie o podpore manželky a najbližšej rodiny. Čo na tvoje rozhodnutie pod tlakom a ultimatom manželky hovoria tvoji rodičia a svokrovci? Pre teba by malo byť toto rozhodujúcim kritériom a nie to,čo ti hovoria pseudo kamaráti,nemyslíš?

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • mailo1984
  • Autor témy
Viac
pred 7 rokmi 11 mesiacmi #3570 od mailo1984
Odpoveď od mailo1984 na tému Ako Ivan skoro všetko stratil
Ahoj dusiander, bol som si iba s kamaratmi zahrat poker, o peniaze moc neslo, ale zmenil som nazor koli tom, ze sa chcem vratit k rodine. A aj po rozhovoroch so zenou mi doslo, ze to je asi nevynutne, aby sa v mojom zivote nieco zmenilo a bez liecenia by to asi neslo. Neviem co od toho mam ocakavat, uvidime co chvila. A hlavne ked som sa s tym, ze pojdem na liecenie rozpraval s kamaratmi a znamymi, citil som v nich velku podporu. Sef to prijal, na moje prekvapenie, az moc dobre. Takze viem ze ak pridem po dvoch mesiacoch, moze mi to iba pomoct, nic nestratim. Este sa musim spojit so psychiatrom, ako dalej postupovat.

Zatial sa majte. Ozvem sa. Ivan

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • dusiander2
pred 7 rokmi 11 mesiacmi #3569 od dusiander2
Odpoveď od dusiander2 na tému Ako Ivan skoro všetko stratil
Mailo,

koľko si prehral za tých 9-10 dni čo si na tomto portáli? Čo sa v tebe zrazu ,,zlomilo'' a ty si dospel k záveru,že je skutočne najvyšší čas na zmenu starých postojov a zvykov a tvoje miestu na začiatku tvojich zmien je za múrmi P'L.?

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

Čas vytvorenia stránky: 0.125 sekúnd

Prihlásenie

Scroll to top