Som hrac
- St
- Získaných poďakovaní 14
Co je to nejako Povedal si ze vyplaty si prehraval v tipovani . Ubytovanie strava a tie vylety co spominas kto platil. Ty si peniaze prehral na tipovanie.
Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.
- Margas34
- Autor témy
- Získaných poďakovaní 0
- St
Priatelka je s tebou v zahranici a nic si nevsimla ze nemas peniaze a ze zijes z jej penazi
- Margas34
- Autor témy
- Získaných poďakovaní 0
- St
10 hodin denne pracuje a co zvysok dna ako ho naplnas.
- Margas34
- Autor témy
- Získaných poďakovaní 0
- St
Kolko krat si skutocne nazaplatil alimenty lebo ak si raz nezaplatil preco by si platil ostatne. Peniaze od kamarata si si pozical na hranie. Cele vyplaty prehras nebolo to podivne tvojej priatelke
- Margas34
- Autor témy
- Získaných poďakovaní 0
- St
Kazdy jeden ktoremu sa tu nastavi ako vravi dusiander2 zrkadlo zrazu sa rozzlutosti ako mu kazdy neveri kazdy ho odsudzuje a rozprava co vsetko pre to robi. Ako ti je luto ze sa ta zrazu niekto priamo opyta a ty mas priamo odpovedat neda sa je ti to tazko.
Vravis ze si citas na tychto strankach. Kolko krat si siel na stranky s tipovanim. tak sa rozpravaj otvorene a neprikrasluj potom to vyznieva zle
- Margas34
- Autor témy
- Získaných poďakovaní 0
Dakujem za pochopenie zatial mna tu len vsetci odsudzuju a to mi tiez velmi nepomaha ale robim pre to vsetko nehovorim nikomu ze sa vyliecim za 2-3 dni ja viem ze je predomnou dlha cesta ale aspon sa snazim abstinovat a co najviac citat o tejto chorobe.dost vela mi pri tom pomaha aj priatelka stale sa o tom rozpravame a chce my naozaj pomoct sa stoho dostat. Ano je pravda ze som doteraz pozeral zapasy a kurzy a nemal som nic ine v hlave ale nejako musim zacat bojovat s tou chorobou nie!!! A vy co ste tu ste nejko zacali a pomohli vam aj tu tak preco hned nekoho odsudzujete!!! Ja sa chcem tu co najviac dozvediet a s nekym sa porozpravat o vsetkom .predym som s nikym o tom nehovoril klamal som podvadzal a prehraval.
- Lemog
- Získaných poďakovaní 15
Je samozrejme otazka, jestli to co ted dela pro sebe je dostacujici - ale nikdo jiny nez on sam to ovlivnit nemuze, takze ja mu drzim palce aby nez prijewde domu na Slovensko zjistil co nejvice o sve zavislosti a na zaklade navstevy lekare zvolil tu nejlepsi formu sve lecby.
- St
- dusiander2
spoluliečiaci su všetci na tvojej urovni ,ale ti ktori su tam už dlhčie sa naučili nikomu novemu neveriť,viď st., a poniektori sa naučili už aj neklamať a hľadaju v každej priležitosti a tvojom slove nezrovnalosti a lož! Su veľmi dobre emparicki vybaveni k sebe rovnym a na zaklade nimi prežiteho a spôsobeneho porovnavaju,vyhodnocuju a aj tvrdo reaguju . Za to su všetci na psychoterapeutickej skupine aj hodnoteni a dostavaju body! Oni ti tam budu jednoducho vždy nastavovaž zrkadlo PRAVDY a budu sa snažiť priviesť ta na cestu jej poznavania azmeny myslenia! Tvoje myslenie je momentalne take,ake je a ty si mysliš že konaš čestne uprimne a spravne no po paru hodinach za murmy PL zistiš ako si sa vždy všera mylil a kde je vlastne nova a nova PRAVDA o tebe a tvojej chorobe......jednodicho povedane ,ak ty si mysliš že vzdy hovoriš pravdu tak,ich ,,povinnosťou´´ je dokazať ti ,že až take pravdive z tvojej strany to až nie je a pokiaľ ťa ,čo i len raz ,,nachytaju na hruškach´´ tak ich dôveru si už len tak neziskaš......
- dusiander2
problem to nie je žiadnyv tom že to budeš riešiť doma ,problem je v tom že ty ho odmietaš riešiť hneď! Vidiš v tomto mojom konštatovani rozdiel? A pritom len ty ho môžeš začať riesiť ,čo som ti už neraz ,nie dva krat už napisal. Tebe nevie akosi vždy dôjsť,že keď si npr. už zajtra rano o šiestej pôjdeš zabehať na pol hodiny ,tak sa v tebe niečo spusti!!! Že keď si po sprche upraceš izbu a pripraviš raňajky na pol ôsmu ,len preto ,lebo si sa takto rozhodol už dnes ,tak v sebe tak isto niečo spušťaš!!! Čo si mysliš,že na čom je založena liečba zavislosti ,veď už som ti pisal že nie na acylpirine a celaskone?! A čo sa tyka tvojich deti a PRAVDY o tvojom probleme ,tak ja som presvedčeny ,že o nôm vedia ,ale tvoja nekomukativnosť s nimi ti brani z tvojej strany tiež poznať pravdu .Ale dobre . Ty pri tvojom rozhodnuti povedať deťom pravdu nepozeraj na to ako budu reagovať a ake su tvoje predsudky ,ale predovšetkym na to ,že to dostaneš zo seba vonku a sa staneš o niečo slobodnejšim a uľavy sa tvojej duši a mysli!!! Ty si strachu a obav už užil dosť a nema cenu ho aj naďalej držať v sebe a vytvarať si tak možnosť pripadnej recidívy vyplivajucej z neho!
- Margas34
- Autor témy
- Získaných poďakovaní 0
Prepac ze ti vzdy neodpoviem na vsetkt otazky hned nikdy som s nikym tak nepisal a nehovoril vsetko je to teraz pre mna nova vec.preco by ma mali spolulieciaci rozniest co robim zle snazim sa ti odpovedat na vsetko co pises!!!