Som dalši ..
- michal
- Získaných poďakovaní 0
Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.
- michal
- Získaných poďakovaní 0
- michal
- Získaných poďakovaní 0
- michal
- Získaných poďakovaní 0
- michal
- Získaných poďakovaní 0
Vychodnari.mal som dost byval som sam v izbe u nich 1 rok a pol skoro.a zaciatkom roku 2009,som prisiel do bytu kdr byvam dodnes.zase cudzi ludia a byval som s nejakym chalanom z modry v jednej izbe.on nemal pocitac a ja som mal a on si ho poziciaval.a ked som videl ze je na tipovacej stranke tak som mu vynadal ze si znici zivot ze moj otec dlhe roky tipuje.odvtedy ma nenavidel.to sa pisal rok 2009.a presiel rok a vlozil som 1600 eur.smutne.ano som v strese.lebo 9 rokov som v blave a robil som stale.a nemam.
- Andrej44
- Získaných poďakovaní 0
Mišo, píšeš, že máš 32 rokov a holú ryť. Tak to ma zaujalo. Lebo ja som na tom skoro presne tak ako ty. Mám okolo 30 rokov a tiež holú, ale nie ryť, ale riť! Ale v podstate, ak to zjednodušíme, je to podobné, ako sa my dvaja máme
Ja mám teda tiež holú riť, ale dá sa povedať, že som, sa do určitej miery ukľudnil. A HLAVNE, ZMENIL POSTOJE!!!! TOTO JE TO, MICHAL, ČO BY SI MAL ZAČAŤ ROBIŤ NAJBLIŽŠIE 3 MESIACE. Znie to ako fráza, ale je to realita. Mne to veľmi pomohlo, inak by som ti to sem nepísal. Sú to postoje k sebe ak svetu. len škoda že nemám moc času ti to tu vysvetľovať, lebo toto vypisovanie mi žerie strašne veľa času a potom sa ani poriadne nevyspím, a v robote to potom aj tak vyzerá. PRIJAL SOM REALITU. TAKÚ AKÁ JE. Aj to mi dosť pomohlo Ty teraz máš plány – tetovanie, auto, dom.... Je to pekné, ale myslíš že to naozaj teraz potrebuješ? Neviem, či si teraz v depresii, ale ak áno, je dôležité, aby si prestal toľko premýšľať, aby sa ti ustálili myšlienky.
Je dôležité pre teba vieš čo? RELAXOVAŤ. Pokojne treba dýchať, treba sa uvoľniť. Lebo si v strese. Skús sa naozaj zastaviť, ale naozaj prehodnoť svoj život, nevyčítaj si to, čo si urobil. Bolo, čo bolo – nádych, výdych, a ideme ďalej, Ale ty sa pýtaš – Kam?....možno dokončím neskôr
St:
Andrej
Pises o dovere .Mam otazku kto z najbizsich ti doveruje ze nebudes tipovat.
- Zatial som to nikomu takto jednoznačne nepovedal, asi okrem jedného kamaráta. Ale či mi dôveruje, to neviem- najbližší ľudia o tom zatiaľ nevedia.
dusiander - tebe teraz nebudem nič hovoriť. Dáme si dnes pauzu, dobre?
Ešte sa chcem ospravedlniť za to svoje vyjadrenie hlavne ľuďom,ktorých sa to pri čítaní dotklo. Ale tak ma to napadlo a preto som to tam zo srandy napísal. Tak snáď to niektorí pochopíte, lebo takéto slová sa bežne medzi. ľuďmi používajú, aj keď sú neslušné
- michal
- Získaných poďakovaní 0
- St
- Získaných poďakovaní 14
- dusiander2
moja odpoveď je v otázkach ! Skús porozmýšľať!
- dusiander2
ja nie som nikde sám! Anglicko je v ramci Európy iste rajom závislosti. Stávkové kancelárie ,herne ,Cassina ,drogy ,bordely ťa oslovujú na každom rohu! Napred si prácu najdi ,veď tvrdíš že ju už od pondelka máš, a až potom ukončí tú v ktorej si teraz! Ukončiť svoju činnosť na tomto portali možeš ukončiť hneď ,čo ti v tom bráni?
- St
- dusiander2
prečo si len sbstinujucim gamblerom-tiperom-alkoholikom a narkomanom a prečo xistuje recidiva?
- michal
- Získaných poďakovaní 0
- michal
- Získaných poďakovaní 0
Dusiander v anglicku sa ti ako zilo samemu?ako si sa dostal ku hre tam?
- St