Som dalši ..
- dusiander2
navštívil si už psychológa ,alebo to zase nechávaš na seba samého a na tvoju ne-schopnosť a silu viery že to tentokrát zvládneš??? Prečo si opäť zvolil princíp -systém -spôsob ,ktorý ťa sklamal a chceš s ním dosiahnuť cieľ bez toho aby si si konečne uvedomil čo všetko musíš ne-robiť na ceste k nemu??? Recidiva ako súčasť každej liečby závislosti ťa obrala o ďalší kus zdravia a samozrejme aj o nemalé financie ,ale skús mi povedať čo tí dala a aké konzekvencie si z nej vyvodil! Od čoho si sa teraz odrazil a čo je vlastne tvojím gro a mottom pri kráčani po ceste k trvalej abstinencii???
Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.
- Tom
- Autor témy
- Získaných poďakovaní 2
Budem vás navštevovať častejšie a chcem navštívit nejaké stretnutie vás ak by bol niekto ochotný napíšte spravu a zavolám odpíšem kedy bývaju stretnutia lebo rozhovor je najviac zo všetkého Dakujem
- St
- Získaných poďakovaní 14
pises ze sa drzis to je fajn ale tvoja mysel stale pracuje a zamesnavas si ju ako pokracovat vo svojom tipovani tak aby ta to neohrozilo. Toto je chorobne myslenie a skor ci neskor ta to dobehne. A take uvazovanie ze sa to da nad tym neuvazuj bud chces abstinovat alebo zotrvavat v zavislosti ktoru si vo svojej mysli zivis a hladas ako sa to da.
- dusiander2
zdanie klame a tvoj sebaklam spočíva v tom,že ty si mysliš že sa ti darí dobré a si ,,čistý'',ale tvoje myslenie a správanie mi jasne hovorí ,že si len vo fáze ,,pasívneho tipovania'' a nie na ceste k trvalej abstinencii!!! Ešte vždy si toho málo pochopil o sile závislosti a tvoja neschopnosť odvraciať nanutene myšlienky pod silou zavislosti mi dávajú jasne za pravdu! Andrej k trvalej abstinenciji sa možeš ,,dopracovať'' jedine aj tak,že budeš robiť veci ktoré robiť nechceš a nie len tie ktoré chceš......!!! Pestuj a posiluj vôľu a ctižiadostivosť a neiracjonalizuj po nociach v imaginacii ,ale tvrdo pracuj na fixnej idee ktorá ti zmení život!!!
- Andrej44
- Získaných poďakovaní 0
30000/280=107 mesiacov. Koľko je to rokov? 107/12= 8,91 - čiže takmer 9 rokov, teda ako približne 40 ročný by som mohol mať dom aj s najmenším pozemkom, aký povoľujú územné plány obcí. Je to pre mňa veľmi dlhá doba. Potreboval by som zarábať viac peňazí, alebo sa obmedziť len na základné potraviny na 5 rokov - a to nechcem. Neviem, čo mám robiť, chcem bývať sám, neplatiť nájom a nechcem byť na bytovke. Neviem, či tak dlho vydržím, ale rozmýšľam o tom, že by som začal tipovať aspoň za za 50 centov každý týždeň v piatok, tak, ako to robí jeden dedko a možno sa mi podarí vyhrať aspoň 15000 EUR. Je to malá pravdepodobnosť, ale MOŽNO by sa aj podarilo. Ale ako som sa aj pozrel teraz na internet a stávky na Niké, tak som si pozrel aj ponuku, ale ako keby mi to nič nehovorilo, že by som si to mal podať, lebo sa mi to zdalo nelogické a každú chvíľu je tam nejaké prekvapenie. Nelogické preto, lebo si teraz viac uvedomujem to riziko náhody. Netipujem 17. deň a som rád, ale na druhú stranu prichádzam o možnosť, ako dosiahnuť skoršie naplnenie môjho sna, že by som chcel bývať sám a konečne sa niečomu venovať. Chcel by som sa inak venovať psychológii trochu ako záľube a možno aj pomáhať ľuďom a aj iným veciam.
Ale o tom som tu tuším písal, že namiesto tipovania zase viac jem sladké a na to zase míňam peniaze. Mal by som sa vyliečiť aj zo závislosti na sladkom a tých 50 CENTOV RAz V PIATOK ZA TÝŽDEŇ by ma nemuselo zabiť tak, ako písal ten Čech. Ale zatiaľ to moc nemusím.
- dusiander2
- St
Ako sa drzis vo svojom predsavzati
- dusiander2
ako by som len mohol rozumieť ,keď na to tu mám teba! A čomu ešte rozumieš?
- St
moja mysel je v pohode ale ty si tomu neporozumel
- dusiander2
nuž už aj pokročila hodina sa podpisuje na tvojom stave mysle ,ale nič si z toho nerob ja som trpezlivý a hlavne ti moc dobré rozumiem !
- St
to je to co som pisal a z coho si si ty robil srandicky a nepochopil si lebo vsetko sa nastudovat neda. To co som pisal neni ziadne vyskakovamie chvalenie alebo nieco podobne je to povzbudenie pre ludi ktory pridu na tieto stranky a budu hladat pomoc. Da sa zit cisto a uplne v pohode
- dusiander2
napíš mi tu jednu otázku na ktorú si nedostal odpoveď? Strašne ti prajem aby sa ti v živote podarílo dosiahnuť takú spokojnosť a toľko spokojnosti ako mne ! Nuž a podľa toho čo tu celú dobu vystrajaš by som na tvojom mieste nekrical HOP ,lebo ešte si nepreskocil.....
- St
Dik rozosmial si ma celkom dobre som sa pobavil presne to o com sme si tu pisali ked nechces odpovedat pouzijes utok a obvinis toho druheho s tebou ozaj dialog nevedie k nicomu na co ma upozornili viaceri. Ja som nerecidivoval abstinujem 5 rokov a som spokojny ze sa moj zivot zmenil. To ako je to s tebou daj si na to odpoved sam a ak mas problem tak si ho ries kym nebude neskoro.
- dusiander2
to je PRAVDA pretože si to povedal ty? Ak by som mal potrebu niečo skrývať tak tu niesom už skoro päť rokov,ale ty si akosi záhadné vyliezol až teraz z ulity závislosti hrajúci sa zrazu na odborníka a profesionala ,žeby......
- St
pokladas sa za abstinujucieho a spravas sa ako zavisly co skrývaš