som gembler
- dusiander
- Získaných poďakovaní 9
preco preberat na seba pocity viny za spravanie sa ineho??? Za voje chyby sa musi citit vinny predovsetkym povodca projekcie! No a ze nas ,,iny"pan Marko nie je schopny ani toho ,my predsa tu na vsetci zainteresovani velmi dobre vieme!!!
Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.
- adik
- Získaných poďakovaní 0
veľmi pekne ďakujem za to čo si napísal. veľmi si to vážim a naozaj ma to potešilo. Ja som nebrala príspevok od Marka ako útok. On to pochopil ako niečo zlé proti nemu, ale ja som to skôr smerovala na Erika ktorý takto nemá šancu sa z toho dostať, pretože to nevedia rodičia a nemá mu kto pomôcť a je veľmi mladučký a ešte len teraz si uvedomil, že sa s ním niečo deje. A to, že si bude naivne myslieť, že sám porazí túto chorobu bez pomoci rodičov a lekára ho my tu prítomní nemôžeme podporovať! Toto fórum predsa nie je na to,aby sme sa podporovali v hraní...
- jarino
- Získaných poďakovaní 2
Z mojej strany, strany gamblera... Ked uz Ty, alebo ktokolvek iny, kto tu je ako clen rodiny gamblera, nieco napise na forum... tak nech to je cokolvek, jeho prispevok citam s akousi uctou a respektom... a to bez ohladu na obsah... Vy ste tu predsa preto, lebo my zavisli sme Vam znicili zivot a uprimne Ti verim, ze ho mas tazky... Tiez viem, ako tazky ho maju a mali moji najblizsi, a vobec ale vobec za to nemohli...
Preto, ktokolvek z nas diskutujucich gamblerov by si mal vyberat sposoby, ako reagovat na spoluzavislych prave kvoli pokore voci tomu, ako ublizil svojim spoluzavislym....
Tazko to vsak vysvetlovat niekomu, kto tu pokoru nema... Takze Adik, mas pravo kritizvat a zazlievat nam gamblerom vsetko... a my nemame pravo sa vzpierat prave kvoli tomu, ze v Tebe mozme vidiet nasu priatelku, manzelku, mamu..... Mrzi ma, co Ti Marko povedal....
Pekny vecer...
- adik
- Získaných poďakovaní 0
To, že Ty máš svoj rozum a svoj smer a cieľ vytýčený je pekné, budem Ťa navždy obdivovať ak to dokážeš...ale nechaj radšej mladého Erika v rukách tých čo mu môžu pomôcť.
A ako sa tu niekde píše....ja mám hrozne ťažký život......ver, že ho máme všetci ktorí sme spoznali chorobu gambling, či už ako hráč alebo ako spoluzávislý.
- števo 242
- 25marko25
- Získaných poďakovaní 1
- Er1k
- Autor témy
- Získaných poďakovaní 0
- starymatroz
- jarino
- Získaných poďakovaní 2
- adik
- Získaných poďakovaní 0
- jarino
- Získaných poďakovaní 2
- adik
- Získaných poďakovaní 0
- 25marko25
- Získaných poďakovaní 1
- Er1k
- Autor témy
- Získaných poďakovaní 0
- 25marko25
- Získaných poďakovaní 1