Tipovanie a dlhy

  • VilaAmalka
  • Autor témy
Viac
pred 1 rokom 1 mesiacom #4300 od VilaAmalka
Tipovanie a dlhy bolo vytvorené VilaAmalka
Ahojte , potrebujem radu ako pomoct manzelovi. Prva skusenost bola s jeho zavislostou minuly rok vtedy prehral istu sumu tak cca do 1000€ pomohli mi rodicia odpustilo sa mu. Par mesiacov bol klud.
Pred 3 dnami sa mu na vsetko prislo pobral pozicky dokopy asi 2000€, prehral daco z vyplaty a dokonca aj nasu rezervu ktoru sme mali z refinancovanej hypoteky 1300€ a mozno este par stoviek eur o ktorych uz ani nechcem vediet. Nemali sme ani na najom ani na splatky
Mame hypoteku , spotrebny uver na ktorom som vedena ako spoludlznik. Takze ked to prestane platit pojdu po mne a ja z materskej alebo z rodicovskej to nedam.
Jedno dieta , dalsie na ceste
Ja mam kam ist aj s detmi ale podnajmy su drahe ale tak snad toto riesit nebudem.
Rodicia mu pomohli ale nechcu ho poslat ani k psychologovi pretoze sa boja ze pride o pracu ( nechcem pisat kde pracuje ale keby mu na to prisli letel by do civilu )
Ja sa len bojim ze sa o par mesiacov k tomu zas vrati.
Bude kontrolovana kazda polozka na jeho ucte ale vecne s prepacenim za zadkom mu stat nemozeme aj ked slubil s placom ze to uz neurobi :/ Najhorsie je ze sa bojim daco povedat takze som k nemu mila , neprevokujem ho ale je strasne agresivny , udriet by ma zatial neudrel ani dieta ale co ked mu raz drbne? Preto hladam nejake riesenie ako mu pomoct.
Ja len nechapem ako moze tak clovek klesnut kvoli zavislosti. Nepoviem ani pol slova keby bol slobodny a nemal deti. Ja som uz psychicky znicena a ked ja pojdem hladat pomoc bojim sa ze mna zavru niekde na psychiatriu.
Dakujem za kazdu radu.

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

Čas vytvorenia stránky: 0.044 sekúnd

Prihlásenie

Scroll to top