Osud

  • dusiander2
pred 9 rokmi 5 mesiacmi #1995 od dusiander2
Odpoveď od dusiander2 na tému Osud
Tma,

trapenie je myšlienka podporená nepríjemným pocitom uzkosti. Tvoje trapenie je o to väčšiea a horšie o čo je menšia tvoja schopnosť hovoriť tvojemu priateľovi pravdu takú ,akú ju vidíš a cítiš ty a to bez strachu a akejkoľvek zábrany. Tvoje nesplnené očakávania u teba vyvolávajú pocity sklamania ,ktoré sú vysledkami následkov tvojich nesplnených želaní. Ty svojím správaním ,ktoré je vystavené aj strachu o stratu tebe blizkej osoby , ubližuješ predovšetkým sama sebe . Ty sa pomaly a iste uzatváraš sama do seba a žiješ v iluziach podporovanych myšlienkami vzišlých v bez senných nociach bez priateľa vedľa seba. Dostávaš sa sama prakticky do stavu sebeklamu a ako aj sama pišeš ,pred priateľom sa tváriš úplne ináč než ako sa v skutočnosti cítiš . Prečo sa vlastne bojíš pred priateľom ukázať skutočnú tvár a tvoje predovšetkým psychické rozpoloženie? Veď do tohto stavu ťa priviedol on cez jeho chorobu. Tma,je tu strašne veľa prečo,ale len jedna pravda preto! Ty sice pišeš ,že pravda je pre teba najposvatnejšia ,ale mne sa to na základe tvojho správania a postoja k tvojmu priateľovi až tak celkom nejaví . Možná že sa mýlim a ubližujem ti ,ale ja to proste takto citim.

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • tma
  • tma-ov Avatar Autor témy
Viac
pred 9 rokmi 5 mesiacmi #1994 od tma
Odpoveď od tma na tému Osud
Pravda je pre mňa to najposvätnejšie!

...Lepšie je zapáliť sviečku, než preklínať tmu...

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • dusiander2
pred 9 rokmi 5 mesiacmi #1993 od dusiander2
Odpoveď od dusiander2 na tému Osud
Tma,

súčasťou choroby tvojho priateľa je aj faloš ,klamanie a život v omyle,tak prečo aj ty používaš tie isté nástroje pri tvojej pomoci na ceste k jeho uzdraveniu? Musíš si uvedomiť že tvoj priateľ je aj dosť dobré vybavený s empatiou,to mu dala závislosť, a jednoducho vie že kde sú tvoje hranice pretvarky a skutočnosti. So závislosťou sa ,,bojuje'' s inými nástrojmi a atributami a základom je PRAVDA a to v akejkoľvek podobe pre vás obidvoch a v akejkoľvek situácii v ktorej sa ocitnete. Neviem ako hlboko ste preberali jeho liečbu a aké priority v napĺňaní jej cieľa,abstinsncia, ste si určili ,ale jedno viem isto,že pokiaľ nebudete obidvaja ochotni používať pravdu ako nástroj pri jej upevnovani ,tak sa vám vaša hra rozsype ako domček z karát!!!

PRAVDA ROBÍ ZMENU ,KEĎ JU VYRIEKNEŠ,VECI UŽ NIE SÚ A NEBUDÚ NIKDY TAKÉ,AKÉ BOLI PRED TÝM! IBA AK POCHOPÍŠ PREČO CHCEŠ POVEDAŤ PRAVDU TI POMÔŽEROZHODNÚŤ O TOM,ČÍ VECI KTORÉ SA ZMENIA TVOJÍM PRIČINENÍM BUDÚ TAKÉ,AKÉ CHCEŠ ABY BOLI...

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • tma
  • tma-ov Avatar Autor témy
Viac
pred 9 rokmi 5 mesiacmi #1988 od tma
Osud bolo vytvorené tma
Dnes je 25.10.2014, neskoro v noci... ťažko sa mi píše, pretože som takpovediac v novom svete a neviem sa zmieriť s touto závislosťou. Mávam kvôli tomu depresie. Môj priateľ bol na liečení a teraz je u svojej rodiny a nie sme spolu, vídame sa spolu tak málo... Nikdy som sa nerozprávala s jeho lekármi, ani som nebola na terapiách. Hoci mám pocit, že by to jemu a aj mne pomohlo. Ale na nič netlačím, nechávam to tak, nech to ide, ako má... hoci som kvôli tomu musela i ja sama vyhľadať odbornú pomoc... Som rada, že existuje i takáto stránka a možnosť sa takto zveriť. Niekedy mám fakt pocit, že ďalej nevládzem, no pri priateľovi sa usmievam a snažím sa mu zo všetkých síl pomôcť, aby sa do toho už nikdy nevrátil späť. Ach.. je to ťažké. Kedy sa to skončí?

...Lepšie je zapáliť sviečku, než preklínať tmu...

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

Čas vytvorenia stránky: 0.073 sekúnd

Prihlásenie

Scroll to top