Môj problém sa ťahá už od marca tohto roka. Vtedy mi môj manžel oznámil, že investoval veľké množstvo peňazí do nejakých akcii spolu s kamarátmi a biznis krachol. Samozrejme ako ináč, tie peniaze fyzicky nemala musel si na to požičať, ... viac->
ak by si chcel skutočne prestať a byť zdravým ,tak by si sa neobracal na nás na tomto portáli ,ale iste by si bol už dávno v ordinácii a v rukách odborníkov ! Toto čo tu momentálne aj ty predvádzaš je len teatrom pred tvojou milovanou ,ktorej chceš len na oko dokázať ,že niečo so sebou chceš a ideš robiť ,ale v skutočnosti si presvedčený a vieš o tom ,že jej budeš klamať a vodiť ju za nos aj naďalej ! Skutočne milujúci nebude uvažovať o ukončení vzťahu ,ale spraví všetko preto ,aby ho udržal a to hlavne aj preto ,lebo si je vedomý aj toho že ON a nie jeho milá je skutočnou príčinou rozpadu takéhoto vzťahu !!!
Ahojte ja potrebujem pomoc hrávam automaty chcem prestať lebo ubližujem ľuďom ktorých milujem mám dlhší vzťah a viem že moja furt pri mne stala keď som finančné problémy ale vždy mu sľubujem že prestanem ale každý mesiac hrám automaty vždy som jej sľuboval že už nie nie ale aj tag a viem že ma miluje ale už toľko krát som jej klamal že už bojím že ho stratím ale už aj ja rozmýšľam že ju nechám lebo toľko krát som jej ublížila s tým že som jej klamal ... prosím pomôžte dakujem