Výpovede rodín

rodinaMôj problém sa ťahá už od marca tohto roka. Vtedy mi môj manžel oznámil, že investoval veľké množstvo peňazí do nejakých akcii spolu s kamarátmi a biznis krachol. Samozrejme ako ináč, tie peniaze fyzicky nemala musel si na to požičať, ... viac->

Ako pomôcť?

  • dusiander
  • dusiander-ov Avatar
Viac
pred 12 rokmi 4 mesiacmi #1514 od dusiander
Odpoveď od dusiander na tému Odp.:Ako pomôcť?
Matilda,
live stavky funguju ako priame prenosy zapasov v roznych druhoch spotov ,ktore ma kazda stavkova kancelaria na Slovensku v ponuke v stav.kancelarii alebo na nete.Live,znamena ze mozes stavat priamo pocas zapasu.Cela fylozofia tkvie v tom ze tieto stavky vyvolavaju u tipujuceho pocit rychlo vyhranych penazi za par sekund,a to bez uvedomenia si stavkujuceho ze zabuda pri tom na vsetko a skoro vzdy pride o vsetko! Tvoj krstny musi mat karticku-y podobne kreditnej karte z konkretnej stav.kance. npr. NIKE,Fortuna a podobne,tato karta ma identifikacne cislo na ktore mu v kancelarii prevedu peniaze ,ktore im tam da.To je vzdy tych 20-50 eur,a tieto penieze sa mu potom zjavia na danej stranke stav,kacelarie ako jeho kredyt-bank s ktorymi moze vsadzat.Takze krstny vela casu nepotrebuje stravit mimo domova a jeho ,,vasen" je doma uspokojovana cez internet a zavislost k stavkovaniu!Matilda ,skus najst taku karticku u neho,alebo jeho izbe a ked nie tak ho musis vystrehnut pred niektorou stav.kancelariou aby si si bola ista,lebo inac nema cenu podnikat urcite kroky bez patricneho dokazu. Je dobre ,za chces krstnemu po,oct,ale ako vidis a citas na tomto portali nebude to jednoduche,chciet musi on ,ale on zije v domneni ze nikto nic netusi a on je ,,cisty" ako lalia!Ale aj on sa myli,lebo ako sama vidis okolie na to prislo skor nez on,ze nieco nie je v poriadku.ale to uz patri k spravaniu sa zavisleho a o tom si sa iste tu docitala tiez! Ja ti drzim palce,aby si prisla na koren veci a tvoja pomoc sa neminula ucinku a praajem ti prijemny zbytok vecera....

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • Matilda
  • Autor témy
pred 12 rokmi 4 mesiacmi #1511 od Matilda
Odpoveď od Matilda na tému Odp.:Ako pomôcť?
Dusiander,

ďakujem za reakciu. Viem, že domnienky nestačia, ale okrem schovaných výpisov z banky, kde sa kopia jeho dlhy, žiadny iný dôkaz nemám. No všetko nasvedčuje tým stávkovým kanceláriám.

O tom systéme live stávok cez internet som nevedela. Ako to prosím funguje?

On trávi na internete veľmi veľa času, takže to by bolo tiež dosť reálne.

Ja by som mu naozaj chcela pomôcť a dať mu šancu, pretože vidím, že peniaze jeho situáciu určite nevyriešia. Ale vôbec neviem ako na to.

Ďakujem.

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • dusiander
  • dusiander-ov Avatar
Viac
pred 12 rokmi 4 mesiacmi #1509 od dusiander
Odpoveď od dusiander na tému Odp.:Ako pomôcť?
Matilda,
pokial nevies dovod a pricinu,tak je len velmi tazko pomahat.tu len domienky nestacia.Jedinou pravdou je momentalne to,ze peniazky niekde odtekaju,ale kde to vie len krstny. Ale podla toho co si uviedla je asi zrejme ze krstny kazdy vyber vlozi v stavkovej kancelari na svoj ucet zriadeny k ucelu live stavok cez internet! Ale to by si si musela tiez akosi zistit priamo v tej ktorej stav.kancelarii. A ak by si uz mala aspon takyto argument v ruke ,tak by bolo mozne s krstnym viest dialog a dokazat mu ,ze to co cini je silna zavislost,ktora ho privedia na psi tridsiatok,a dopadne tak,ako mnohi z nas tu pisucich!

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • Matilda
  • Autor témy
pred 12 rokmi 4 mesiacmi #1507 od Matilda
Ako pomôcť? bolo vytvorené Matilda
Ahojte! táto stránka je veľmi zaujímavá a veľa príbehov, ktoré som tu prečítala mi pripadajú ako cez kopírak tomu "nášmu" .

Môj krstný už niekoľko rokov žije u babičky (teda jeho matky). Odkedy je u nej, má stále finančné problémy. Postupne sa ukazuje, že mal pôžičku v každej známej banke aj nebankovke. Nikdy nám nepovedal presne za čo. Vždy si niečo vymyslí, vyhovorí sa, vždy nastane v jeho prípade nejaká technická chyba, neprávosť alebo má proste smolu a niečo sa pokazí, takže to musí zaplatiť. Snažili sme sa mu s jeho dlhmi pomôcť - zaplatili sme ich. A o dva-tri mesiace sme znova zistili, že si popožičiaval. Stále sme nechápali kam tie peniaze dáva, pretože v podstate ani nechodí von - stále je len doma, alebo ide na 10min skôr, inak chodí iba do práce a späť. Keď sme znova našli výpis z jeho kreditnej karty, kde bolo niekoľko výberov po 20 € - 50 € v jeden deň, vždy z bankomatu inej banky, pričom poplatok za výber je 15 €, tak nám to už začalo vŕtať hlavou. Doteraz sme mu stále nejak verili -že má vždy len smolu. Ale on je inteligentný človek, je to ekonom a vie si spočítať, či je to výhodné alebo nie. Zistili sme, že mu hrozia aj exekúcie, ale stále sa nechce priznať a robiť s tým niečo. Babička stále za neho platí, ale dlhy sa iba prehlbujú. Vie mi niekto poradiť ako mu pomôcť? Myslím si, že prepadol tipovaniu, ale nemám žiadny dôkaz a sám sa priznať nechce. Ale takto sa rúti do záhuby. A problém je, že ani babička nevie čo s ním robiť - žije na hranici životného minima, pretože sa mu stále snaží pomôcť.

Za každú radu vopred ďakujem.

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

Čas vytvorenia stránky: 0.184 sekúnd

Prihlásenie

Scroll to top