Výzva pre gamblerov
- admin1
- Získaných poďakovaní 1
Informáciu poskytol: Števo
RIP Dušan!!!
Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.
- dusan
- Autor témy
- Získaných poďakovaní 0
- dusan
- Autor témy
- Získaných poďakovaní 0
- dusan
- Autor témy
- Získaných poďakovaní 0
- Porubän Dušan
manželky a priateľov s ban. Bystrice
- Blcha
- Získaných poďakovaní 0
- Live4love
myslím, že by bolo dobré zájsť na klub, prípadne si nájsť nejakého psychológa. Opakované hranie, pokúšanie osudu a v podstate trvalá snaha "kopať svoj hrob" býva niekedy zakorenená kdesi hlbšie v nás. Neviem aké si mal detstvo, neviem, čo ťa trápi, ani to, aká je miera tvojej schopnosti pokoriť sa a uznať, že gambling je tvoj nepriateľ a vojnu s ním vyhráš len vtedy, ak do nej nevstúpiš. Automaty, ani ruleta ťa nebudú chytať za ruky a nútiť hrať. Ako vraví motto stránky "Nehraj a vyhraj život..." Nájdi si inú radosť v živote, a ak ju nemáš a trápia ťa depresie tak sa nehanbi a zájdi za odborníkom. Niekedy je naozaj ťažké len nehrať. Život v abstinencii nie je sám o sebe ľahký. Dohodni si tam nejaké terapie, povedz mu čo ťa kvári...Alebo aspoň častejšie vylej svoju dušu tu na nehraj.sk.
- dusan
- Autor témy
- Získaných poďakovaní 0
- Slavo smižany
- Získaných poďakovaní 0
Neviem ako chceš s tou chorobou bojovať, keď chodiš stale do tych podnikou kde su automaty.
Ja som to po liečeni vyriešil jednoducho zmenil som uplne prostredie kde sa stretavam s kamaratmy, ktorý su ozajstny kamarati a chcu my pomôcť, zrušil učet na b-wine a keď mam chuť si niečo podať alebo zatipovať tak sa idem prejsť do prirody prebehnem sa a lebo sa venujem deťom.
Z mojej stranky TI môžem povedať, že to zabera a som rad ak môžem dať radu aj inym.
- ginera
- Získaných poďakovaní 0
- Live4Love
a čo to prosím Ťa znamená, že neúspešne bojuješ? Zmieril si sa s tým, že si gambler? Stále pokúšaš, či nevyhráš prehraté späť? Zarábaš toľko, že si to môžeš dovoliť? Nestratil si ešte dosť? Pamätaj, že najlepší spôsob, ako vyhrať vojnu so strojom, je nevstúpiť na jeho bitevné územie a nezodvihnúť hodenú rukavicu, aj keby núkal zadarmo 100.000. Takže opakujem - nájdi si zmysel života, navštevuj kluby a začni sa aspoň sčasti venovať aj pomoci druhým ľuďom (nájdi si nejaký prjekt, ktorý by stál za to...) Prestaneš potom svet vnímať len ako konzument a staneš sa jeho spolutvorcom.
Čo tak napríklad častejšie sa zapájať svojimi príspevkami do tohto fóra, prípadne napísať viac o dlhoročnom boji? Ako vlastne pokračuješ na svojej ceste? A aký je tvoj príbeh? Čím všetkým si prešiel. Držím Ti zo srdca palce.
P.S. Žiješ len raz!!
- hrusho
- Získaných poďakovaní 0
- dusan
- Autor témy
- Získaných poďakovaní 0