Výpovede rodín

rodinaMôj problém sa ťahá už od marca tohto roka. Vtedy mi môj manžel oznámil, že investoval veľké množstvo peňazí do nejakých akcii spolu s kamarátmi a biznis krachol. Samozrejme ako ináč, tie peniaze fyzicky nemala musel si na to požičať, ... viac->

Zivot bez hrania

  • Marián12345
  • Autor témy
Viac
pred 4 rokmi 2 mesiacmi #4270 od Marián12345
Zivot bez hrania bolo vytvorené Marián12345
Ahojte,

chcem Vam vsetkým tu napisat a povedat,ze vsetko sa da ked sa chce,je to vsetko len o kazdom jednom ako sa k tomu postavi.

Ja som sa dostal kvoli hraniu na uplne dno,len preto,ze som nieco tajil,kedze som hral a prehral peniaze,snazil sa ziskat ich spat aby o tom moji blizky nevedeli,az nakoniec ako vzdy v zivote vyjde pravda von.

A Vtedy si clovek uvedomi,kde sa dostal kvoli hraniu,o co vsetko skoro prisiel( rodina hlavne a aj peniae, ktore tvrdo v zivote zarobi)

Ale nastal cas,ked som si uvedomil,ze toto nie je cesta v zivote,ale skor do hrobu,tak som si poivedal,ze stacilo,lebo chcem mat v zivote rodinu,deti a zit spokojny a kludny zivot.
Jednym dnom to pre mna skoncilo,uz je tomu akurat rok,ked som tam nedal ani halier a dalsi zivot bez hrania predomnou,na ktorý sa velmi tesim:

Vsetko je o vas,uvidemit si,o co clovek prisiel,co vsetko stratil,ale ked vam da zivot dalsiu sdancu,treba sa jej chytit a ist za tym co chcete v zivote dosiahnut a verte ,cesta bez hrania je uplne ina ako ked clovek vyhadzuje peniaze na totalne hluposti!!

Takze hold ludia,kaslite na hranie,venujte sa svojim blizkym a uzivajte radostny zivot s nimi

Kazdy dokaze sa vymanit z toho,ale je to vsetko len a len o kazdom z nas,ako sa k tomu postavi,nik druhy nam s tym nepomoze,

Drzte sa

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

Čas vytvorenia stránky: 0.053 sekúnd

Prihlásenie

Scroll to top