Výpovede rodín

rodinaMôj problém sa ťahá už od marca tohto roka. Vtedy mi môj manžel oznámil, že investoval veľké množstvo peňazí do nejakých akcii spolu s kamarátmi a biznis krachol. Samozrejme ako ináč, tie peniaze fyzicky nemala musel si na to požičať, ... viac->

Závislosť

  • jeli777
  • Autor témy
Viac
pred 7 rokmi 2 mesiacmi #4022 od jeli777
Závislosť bolo vytvorené jeli777
Dobrý večer,

chcel by som vás poprosiť o radu, či možno pomoc. Ťažko sa mi píšu tieto riadky, ale dospel som do bodu, kedy je asi nutné si priznať, že mám problém.

Ani neviem, ako to vlastne napísať. Jednoducho som spadol do siete automatov. Či už reálnych alebo internetových. Aj počas tohto písania si hovorím, či to radšej nevymazať a neskúsiť sa s tým vyrovnať sám. Ale to, že sa s tým vyrovnám som si už povedal veľakrát a nikdy som to nedokázal. Nechcem zatiaľ volať odborníkovi, aj keď už som mal také nutkanie. Chcel by som vás poprosiť o radu ako to skúsiť vyriešiť "v rámci seba samého".

Mám úžasnú manželku (ktorá o mojej závislosti z časti vie, ale nie o jej rozmeroch) dve krásne deti, ktorým už nechcem takto ubližovať.

Samozrejme hypotéku na krku a nejaký ten spotrebák. Ale bojím sa, že môj problém môže prerásť do väčších rozmerov. Už som minul nejaké svoje úspory a musel svoju závislosť financovať aj kreditnou kartou. Myslím, že ešte som v štádiu, kedy sa dajú tieto "dlhy" vysporiadať, ale bojím sa, že keď to nedokážem teraz, môžu hlavne moje deti a žena dojsť o strechu nad hlavou,alebo doplatiťna moju sprostosť nejakou inou formou. Hypotéku mám vysokú, ale na druhej strane celkom dobré zamestnanie a pri bežných výdajoch je to zvládnutelné. Lenže čím ďalej tým viac mám "mimoriadnych" nákladov a už to prestávam zvládať.

Chcel by som vás touto cestou poprosiť o radu, ako je tento problém možné zvládnuř. Či je ešte nejaká šanca zvládnuř to sám alebo budem musieť navštíviť odborníka.

Vopred veľmi pekne ďakujem za nejakú odpoveď či radu.

Braňo

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

Čas vytvorenia stránky: 0.054 sekúnd

Prihlásenie

Scroll to top