ten moj pribeh
- michal
- Autor témy
- Získaných poďakovaní 0
Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.
- St
- Získaných poďakovaní 14
- michal
- Autor témy
- Získaných poďakovaní 0
- michal
- Autor témy
- Získaných poďakovaní 0
- St
- michal
- Autor témy
- Získaných poďakovaní 0
- St
- michal
- Autor témy
- Získaných poďakovaní 0
- michal
- Autor témy
- Získaných poďakovaní 0
- St
prehral si vysokú sumu a keď si chodil s priateľkou vôbec si netipoval úplne si s tým prestal a načo si potom pozeral výsledky.
- St
Ta veta ktorú píšeš že skúsiš od roku 2016 nepodávať. Tým sa utešuješ alebo presviedčaš okolie že to zvládneš sám druhým radíš aby navštívili odborníka ale ty si o sebe presvedčený že to zvládneš sam. Toto je tiež jedno klamstvo o ktorom chceš presvedčiť seba aj okolie. Ak si to nezvládal do teraz na základe čoho si presvedčený že teraz to zvládneš. Len na tom že som si povedal to je malo to je dokonca nič. Človek ktorý chce abstinovať od závislosti musí dodržiavať určité pravidla. Čo budeš dodržiavať ty. Čo teba bude držať aby si netipoval. To ze som si povedal nebudem to si si povedal už veľakrát a vždy si to porušil. A keď to porušíš čo potom budeš si zas hľadať ospravedlnenie. Toto je bludný kruh závislosti. Neklam sam seba. A urob to čo radíš druhým vyhľadaj odbornú pomoc a skus počúvať co ti povedia.
- michal
- Autor témy
- Získaných poďakovaní 0
- St
Vyhľadaj odbornú pomoc psychológ alebo psychiater a povedz im pravdu o sebe. Skus si nechať poradiť od niekoho kto je odborník. Tvoja závislosť ťa dohnala tam kde si nikdy nechcel byt. Svoju závislosť si pred priateľkou tajil ale tvoje správanie sa zmenilo ako u každého závislého . Každý kto prepadne závislosti je poháňaný závislosťou na dno vo svojom živote lebo mu prestane zdravo fungovať myslenie. Urob rozhodnutie a zmeň svoj život ale sám to nedokážeš ako píše Andrej.Zarábaš aby si mohol zarobené peniaze prehrať v tipovaní smutné a není v tom žiadna perspektíva. Do kedy chceš takto fungovať. A môže sa stať že to bude ešte horšie keď si začneš požičiavať a narobíš si dlžoby prídeš o prácu priateľov rodinu a pocítiš dno svojej závislosti.
Nehľadaj odpovede aby si mi vyvrátil to co ti tu písem a frázy mne sa toto nemôže stať ja som iný než ty ostatný ja to zvládnem sám to je klamanie seba a okolia o tom že zo svojou závislosťou chceš ďalej pokračovať a hľadáš len ospravedlnenie svojho konania.
- michal
- Autor témy
- Získaných poďakovaní 0
- michal
- Autor témy
- Získaných poďakovaní 0