Výpovede rodín

rodinaMôj problém sa ťahá už od marca tohto roka. Vtedy mi môj manžel oznámil, že investoval veľké množstvo peňazí do nejakých akcii spolu s kamarátmi a biznis krachol. Samozrejme ako ináč, tie peniaze fyzicky nemala musel si na to požičať, ... viac->

tipér

  • dusiander2
pred 8 rokmi 10 mesiacmi #2182 od dusiander2
Odpoveď od dusiander2 na tému tipér
Mirka,

ja si myslim že informácií na tomto portáli je viac než len dosť už na úvodnej -prezenčnej stranke a v rôznych príspevkoch tak isto . Preto sa ťa spýtam takto . Na čo majú poslúžiť tieto informácie tebe ,matke a ako ich chceš využiť -preniesť na tvojho zrejme už zavisleho syna? A vôbec ,ako je možné že choroba -závislosť tvojho syna prerastla až do tak vysokej vyvojovej fázy ? Kde boli rodičia a rodina? To ste si všimli ,že sa niečo deje a je zlé až vtedy ,keď začali podvody a mizli peniaze,šperky?

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • mirka123
  • Autor témy
Viac
pred 8 rokmi 10 mesiacmi #2181 od mirka123
tipér bolo vytvorené mirka123
som zúfalá matka školopovinného dieťaťa, ktorý prepadol tipovaniu za zarobené peniaze na brigádach, ale došlo to až ku kradnutiu a podvodom. Prosím píšte, kľudne aj rodičia závislých detí - chcem čo najviac informácií - Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

Čas vytvorenia stránky: 0.062 sekúnd

Prihlásenie

Scroll to top