Moj snubenec je gambler:( Co dalej?
- greta
- Získaných poďakovaní 0
Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.
- greta
- Získaných poďakovaní 0
- eer
- Získaných poďakovaní 0
Tvoj príspevok som prestala čítať po 3 riadkoch. Nie preto, že by to boli hlúposti, alebo že by som si Ťa nevážila, ale je totále ten istý scenár, len s inými postavami a inak dramatickým dejom. To že je Tvoj priateľ gambler a ty to vieš, je pre Teba výborné, lebo teraz máš šancu odísť!!!
Nie si ničím zaujímavá ani výnimočná, dovolím si povedať, že si chudera (nie v hanlivom význame). A hovorím Ti to preto, že sme všetky boli a niektoré sú napriek všetkému naďalej.
Ja mám za sebou vzťah s gamblerom a jediné čo viem povedať, že bola chyba sa snažiť, pomáhať a akokoľvek obetovať. Pre tento vzťah som prišla o zdravie- a to vážnou a ťažkou diagnózou a zostala som s ňou sama... Tak ako aj gambleri musia ostať so svojou diagnózou sami!
Nemám to za zlé tomu chlapovi, ale mne- chudere, čo dovolila takto mi pokaziť život.
Takže dobrá a jediná rada na záver: ZOBER SA A DNES ODÍĎ!!!!
Držím palce!
- dusiander2
každý kto žije roky s patalogickym hráčom ,alebo inak zavislym sa stáva postupne spoluzavislím a nie je zriedkavosťou že spoluzavisleho ,,skoli'' choroba skôr než závislého! Tvoj priateľ je jednoducho chorým človekom a už dávno sa mal liečiť a robiť všetko preto aby bol raz zdravím! Greta, gambling nie je o peniazoch ,ale stojí strašne veľa peňazí a hlavne zdravia,ktoré si ani tvoj priateľ a ani ty za vyhráte peniaze nikdy a nikde nemôžete kúpiť!!! Tvoj príbeh je identický so všetkými príbehmi kde vstupila noha závislosti v akejkoľvek podobe a dokonca aj pre vás platí že na každej hádke je najkrajšie zmierenie. Ale ,aké vlastne js to zmierenie nádherné keď na jednej strane je podkuté chorobou a na druhej strachom??? Tvoja slepá viera vo vyzdravenie priateľa bez jeho uvedomenia a chcenia ťa síce sem tam oslobodi a ty sa jej podvoliš ,ale tak isto bez uvedomenia si že si
sa opäť prispôsobila jeho chorobe a rafinovanosti ukrytej v nej! Tvoj priateľ pod rúškom choroby totiž nič nerobí len tak a náhodou. Tam je všetko prespekulovane dopredu do posledného detajlu a keď náhodou niečo ,praskne'',tak sa ukáže skutočná a práva tvár,vnútro, a aj facky lietajú! No al
e aj takýto scenár je na teba vždy vopred nachystany,lebo chorý priateľ neváha zneužiť ani
tvoju lásku ktorou ho zahrniaš často krát v slepej viere že sa ráz zmení! Greta ,závislosť a jej symptomi majú mnoho podôb a klamstvo im vládne! Nuž a je len na tebe či chceš čo najdlhšie žiť v jeho,klamstve,područí ,alebo sa vydáš za novou pravdou a aj novým zmyslom života!
- greta
- Získaných poďakovaní 0
- Gambler
- Autor témy
- Klamana
- Autor témy
- veronika
- Autor témy
- eer
- Získaných poďakovaní 0
- smutna2
- Autor témy
- ivan
- Autor témy
- eer
- Získaných poďakovaní 0
- jomi
- Získaných poďakovaní 2
- Števo 242
- Autor témy
- dusiander
- Získaných poďakovaní 9