Moj manzel je gambler

  • eer
Viac
pred 9 rokmi 4 mesiacmi #1997 od eer
Odpoveď od eer na tému Moj manzel je gambler
Ahoj! Presne toto isté som napísala aj Grete, ale veď to je stále o tom istom, takže ak chceš, tak čítaj:

Tvoj príspevok som prestala čítať po 3 riadkoch. Nie preto, že by to boli hlúposti, alebo že by som si Ťa nevážila, ale je totálne ten istý scenár, len s inými postavami a inak dramatickým dejom. To že je Tvoj priateľ gambler a ty to vieš, je pre Teba výborné, lebo teraz máš šancu odísť!!!
Nie si ničím zaujímavá ani výnimočná, dovolím si povedať, že si chudera (nie v hanlivom význame). A hovorím Ti to preto, že sme všetky boli a niektoré sú napriek všetkému naďalej.
Ja mám za sebou vzťah s gamblerom a jediné čo viem povedať, že bola chyba sa snažiť, pomáhať a akokoľvek obetovať. Pre tento vzťah som prišla o zdravie- a to vážnou a ťažkou diagnózou a zostala som s ňou sama... Tak ako aj gambleri musia ostať so svojou diagnózou sami!
Nemám to za zlé tomu chlapovi, ale mne- chudere, čo dovolila takto mi pokaziť život.
Takže dobrá a jediná rada na záver: ZOBER SA A DNES ODÍĎ!!!!
Držím palce!

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • dusiander2
pred 9 rokmi 4 mesiacmi #1991 od dusiander2
Odpoveď od dusiander2 na tému Moj manzel je gambler
Ahoj,

robíš,robíte takú istú veľkú chybh ako väčšina tých ,ktorí nechcú pochopiť že je lepšie prísť raz o prácu ,ta sa dá vždy nájsť, ako navždy o zdravie,todinu a pokoj v nej!!! Ani vy takto nevyriesite stav-chorobu manžela .Problém treba riešiť a nie ho udržiavať a vynakladať zbytočne energiu tam ,kde to nemá význam. Manžel už chorým je roky a ty pomaličky chorieš pri ňom a čo je ešte smutnejšíe aj vaše detíčky! Choroba manžela totiž riadi celú vašu rodinu a vy sa len prizerate a prispôsobujete k nej. Striedanie nálad,pocitov,melanchólie,beznádeje s občasnými pocitmi šťastia a lásky sú už viac menej falošné ,lebo sú podkuté strachom z pravdy a opakovania sa už neraz prežitého. Ak chceš,chcete s tým skoncovať,liečenie nie je zarukov, tak jedinou cestou je opäť len liečenie!!! Tu sa netreba pozerať na to čo stratíte,práca,ale čo týmto krokom ziskate!!!

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • manzelka
  • Autor témy
Viac
pred 9 rokmi 5 mesiacmi #1989 od manzelka
Moj manzel je gambler bolo vytvorené manzelka
s manzelom sme sa zobrali a cakali babatko, ked som bola na konci tehotenstva nasla som lekarsku spravu z psychiatrie a zistila som ze moj manzel bol patologicky hrac a ze sa aj liecil v liecebni pre zavislich .. kradol peniaze rodicom a spreneveril peniaze vo firme kde pracoval .. bola som zhrozena .. no manzel ma ubezpecil ze je s tym koniec. pocas nasho manzelstva zacali pribudat problemy, manzel si nevedel najst pracu a videla som ze sa trapi ale co som necakal bolo ze kazde rano odchadzal z domu, vecer sa vracal "akoze" chodi do prace. nosil mi domov aj peniaze az o nieco neskor som prisla na to ze to boli napoziciavane peniaze :-( ked sa na to prislo otec mu pozical 900 eur na autoskolu na autobus aby si lahsie nasiel pracu .. tvrdil ze na autoskolu chodi, opisoval mi hodiny az neskor som prisla na to ze na ziadnu autoskolu nechodi a peniaze prestavkoval v nike :-( ubehol odvtedy pokojny rok a teraz mi zmizlo z uctu 250 eur . manzel sa nechce priznat ze ich vybral. ako mu mam pomoct? na liecenie nemoze odist. prisiel by o pracu :-(

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

Čas vytvorenia stránky: 0.049 sekúnd

Prihlásenie

Scroll to top