Pasívny hráč

  • dusiander2
pred 7 rokmi 4 mesiacmi #3921 od dusiander2
Odpoveď od dusiander2 na tému Pasívny hráč
Jablko ,

u teba sa spustilo niečo ,čo nemôžeš ovplivniť priamo ale môžeš to využiť v tvoj prospech a začať nový život bez závislosti ! Tvoje uvažovanie je silno poznačené dlhoročnou chorobou -závislosťou a ty nie si v stave pochopiť to ,čo sa s tebou deje .Aj momentálny tvoje stav a myslenie je poznačené tvojou chorobou a už si myslíš ,že si ,,objavil Ameriku a si FIT'' ,no zdanie klame a ty len pokračuješ v iracionalizacii tvojho problému a predlžuješ agoniu-stav ,ktorý neveští nič dobré pre teba a tvoju budúcnosť!!! Žiadna sila neskrotila silu ,ktorá ťa už roky ovláda a vedie ťa do záhuby . To je len chvíľkové prebudenie tvojho skutočného JA ,ktoré ťa takto oslovilo a CHCE !!! CHCE ,aby si precitol z dlhoročného sna a začal konečne konať v tvoj prospech a v mene tvojej budúcnosti . Ja neviem ,čo všetko si si na tomto portáli už stihol prečítať ,ale viem že nie TY ale tvoje JA si z toho niečo zobralo a ukázalo ti len svetielko na konci veľmi dlhého tunela . A ty ak chceš vidieť na jeho konci poriadnu žiaru ,tak musíš CHCIEŤ spraviť na ceste v ňom neskutočne veľa veci ,ktoré si doteraz nerobil!!! A jednou z nich je aj návšteva odborníkov . Bez ktorých tu cestu iste nezvládneš. Takže sa nenadej a nežij v ilúzii tvojho vyriešeného problému v podobe ne-kontrolovaneho hrania ,tipovania ,pitia a fajčenia a začni robiť čím skôr to,čo ti je tu odporúčané!!!

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • Lemog
  • Lemog-ov Avatar
Viac
pred 7 rokmi 4 mesiacmi #3919 od Lemog
Odpoveď od Lemog na tému Pasívny hráč
jablko, nezbýva mi nic jineho, nez ti poprat abys co nejrychleji a co nejvice prohral, pak snad pochopis, ze kontrolovane hrani neexistuje. Jsi ted pravdepodobne pod vlive nejake fantasmagoricke predstavy, ze jsi prisel na system kontrolovaneho hrani, coz je samozrejme blud

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • St
Viac
pred 7 rokmi 4 mesiacmi #3916 od St
Odpoveď od St na tému Pasívny hráč
jablko
kontrolovane hranie bolo mozno niekde na zaciadku pred vela rokmi ked si neprehraval svoju vyplatu ked si nevysedaval v hernach stavkových kancelariach a pri pc. Nic si neskrotil iba si hladas ospravedlnenia svojho konania. Vymenil si hernu za stavkovu kancelariu v tvojom pc odbiehas od neho iba ked si potrebujes doplnit zasoby piva a cigariet a pises o tom ako si skrotil silu nepriatela. Nic si neskrotil dalej pokracujes a hrdis sa ze je to za male sumy dnas za male a za tyzden co. Zamysli sa nic si nezmenil si gambler a mal by si vyhladat odbornu pomoc.

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • woland
  • woland-ov Avatar
Viac
pred 7 rokmi 4 mesiacmi #3915 od woland
Odpoveď od woland na tému Pasívny hráč
Jablko, v prvom rade ti chcem napísať, že jediné kontrolované hranie, ktoré ako-tak funguje je abstinencia. Všetko ostatné je ilúzia. Ale nie ilúzia kontrolovaného hrania, ako sa uvádza v niektorom článku na tomto serveri, ale ilúzia kontrolovaného prehrávania! Kde je podľa teba hranica? Dnes je to 5 eur, ale ak sa zajtra rozhodneš, že máš dosť peňazí a môžeš prehrať 5,50, nie je v tom nijaký rozdiel s tým, že si kedysi prehrával celý "majland". Patologické hráčstvo nie je o prehratej sume. Ja som v porovnaní s niektorými svojimi známymi hráčmi neprehral až tak veľa peňazí, prakticky som si nenarobil nijaké dlhy, ale to, čoho som prehral najviac, nie sú peniaze, ale vzťahy. Manželka, deti, priatelia... To už nikdy nedokážem vrátiť, aj napriek tomu, že peňazí mám pri abstinencii relatívny dostatok. Nie je jednoduchšie a užitočnejšie neprehrať ani tých 5 eur? Neviem, čo si chceš dokazovať tým, že sa tu chváliš skrotením svojej závislosti, ktorá trvá už (!) týždeň. Ty si neskrotil závislosť, ty si iba zdôvodňuješ svoju neschopnosť priznať si, že máš problém s ktorým si nevieš poradiť, ale tváriš sa, že to čo robíš je vlastne zvládnutie. Jedno ti však musím povedať otvorene, na tomto serveri sú príspevky ako tvoj veľmi nebezpečné, pretože môžu u niekoho vyvolať dojem, že sa takto naozaj dá ovládať hazard.

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • ++jablko++
  • Autor témy
Viac
pred 7 rokmi 4 mesiacmi #3914 od ++jablko++
Pasívny hráč bolo vytvorené ++jablko++
Pozdravujem!

Po vyše jednomesačnej odmlke a intenzívnom čítaní všetkého možného aj nemožného z oblasti závislosti sa chcem s vami podeliť o moje postrehy a moju zmenu v myslení a prístupu k môjmu problému .
Musím sa vám priznáť ,že to čo som sa dočítal na tomto portáli od zriaďovateľa
ale aj didiskutujúcich ma kto vie ako neoslovilo a veselo som pokračoval v mojej ,,činnosti '' aj naďalej a samozrejme že prehrával . V noci som sa budil spotený s 1X 2 a červenou s čiernou a suchom v ústach tak,ako pred návštevou tejto stránky ,napil som sa piva a ľahol spať a pokračoval v snoch o veľkej výhre. Až raz ,asi pred týždňom som zrazu prešiel bez povšimnutia okolo herne a následne aj stávkovej kancelárie a prišiel domov s tými peniazmi,kktoré som si ráno zobral do práce . Nuž verte že som si to nevedel ako vysvetliť a začal som tuho rozmýšľať ,zapol si túto stránku a hľadal príčinu mojej ,,nevšímavosti ''. A našiel som môjho ,,nepriateľa'' ukrytého v mojom podvedomí a to z diskusii starých už niekoľko rokov . Tak som začal ešte intenzívnejšie veslovať a hľadať súvislosti s tým spojené až som zistil ,že má vôbec ,,neťahá'' ísť niečo hodiť a vsadiť a tak som len rychlo v teplakoch odbehol doplniť zásoby piva a cigariet a vrátil sa k netu . Ale nie hneď k pôvodnému účelu ,ale k mojej ,,láske '' NIKE a pri sledovaní výsledkov začalo hromženie a nadavanie si do lenivých debilov ,ktorý sa pripravil o potencionalnu vyhru ,lebo všetko višlo tak,ako malo!!! Tak som poriadne nas...ty ,honem šupol do adidasiek a trielil do TESCA s úmyslom ušetrené vložiť . Ale čo sa stálo ? Ja som ani neviem ako nevložil všetko ušetrené .ale len päť eúr !!! Cestou domov som sa ale opäť nezastavil v blízkej herni a ponáhľal sa domov k obľúbenej činnosti . Zapol som televízor ,nastavil teletext a vrátil sa naspäť na net a vyhľadal stránku o Kontrolovanom hraní ,ale do dnes neviem prečo a z akého dôvodu . Nuž a potom som už len čítal ,porovnával ,uvažoval , nadával a hádzal oko na teletext. Vsadene som samozrejme prehral ,ale zato som spal ako zarezany . Neviem ale či z málo prehrateho ,alebo z poznaneho že aj stávka za drobné vo mne vyvolala to isté ,ako keby som vložil celý ,,majland?!'' A tak som druhý deň po robote skúsil to isté ,ale už aj s tým že som ,,nezabudol'' hodiť aj päť eúr do mašinky a potom od nej utiecť tak,ako som si stanovil pred vstupom do herne . A doma som sa nestihal diviť ,aké je to jednoduché neprehrať všetko a mať peniaze aj na viac piv a cigariet!!! A tak to praktizujem už výše týždňa a rozmýšľam ,čo je to za silu ,ktorá skrotila niekoľko ročného nepriateľa ,ktorý má načisto ovládol !
Kto by mi to vedel objasniť a ako tak vysvetliť z vás ,ktorí ste iste prešli aj takýmto procesom?

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

Čas vytvorenia stránky: 0.052 sekúnd

Prihlásenie

Scroll to top