Výpovede rodín

rodinaMôj problém sa ťahá už od marca tohto roka. Vtedy mi môj manžel oznámil, že investoval veľké množstvo peňazí do nejakých akcii spolu s kamarátmi a biznis krachol. Samozrejme ako ináč, tie peniaze fyzicky nemala musel si na to požičať, ... viac->

cesta spät

  • maja
  • Autor témy
pred 12 rokmi 10 mesiacmi #1321 od maja
Odpoveď od maja na tému Odp.:cesta spät
Milá bublinka,
myslím, že po otvorení tejto stránky si hneď pochopila, čo je problémom Tvojho priateľa. "......som voci nemu trpezliva ,tolerantna az moc ..snazim sa o vztah....", to si Ty ale nie on. Bohužiaľ Tvoja láska nestačí. Neviem, koľko máš rokov a kde bývate. Ak bude prístupný, skús ho presvedčiť na návštevu klubu...., keď nie, musíš riskovať aj rozchod, ktorý Ti ho následne môže vrátiť späť alebo oslobodí Teba od trápenia. Sú to ťažké životné situácie a sú prísne individuálne. Jedno je jasné bez jeho rozhodnutí to nezvládneš. Ty totižto problém s automatmi nemáš a on si ho neuvedomuje. Prestaň sa báť, že Ťa opustí a buď v tejto otázke prísna... Veľa síl!

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • bublinka
  • Autor témy
pred 12 rokmi 10 mesiacmi #1320 od bublinka
cesta spät bolo vytvorené bublinka
Ahojte dhlo som zvazovala ci napisat alebo nenapisat vam .....s priatelom sme spolu 2 roky spoznali sme sa cez internet ..spociatku to bolo pekne az kym jedneho dna nepodlahol automatom ...prv vyhraval dost velke sumy ,myslel si ze to pojde stale takto jednoducho ,potom zacal prehravat vyplaty ba dokonca bral i pozicky .neskutocne sa zadlzil ze uz sam nevie co chce a co ma robit .Nasa denna tema su hracie automaty ci popripade ine hry ...mam ho stale rada no uz dalej nevladzem ..som voci nemu trpezliva ,tolerantna az moc ..snazim sa o vztah aby sme chodievali aj nakrajsie miesta ..no jeho tuzba je kasino ....ak su peniaze chodieva vysmiaty tesi sa ..no ak nie su je zle ....vzdy sa potom na mna vykrici a povie ze uz koncime je to zo zufalstva ?????
velmi sa trapim ,nespim po nociach ,a do mojich oci sa tisne smutok a zial ...ktory v sebe potlacam ..neviem uz ako dalej a co robit ?nechcem priatela stratit ..

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

Čas vytvorenia stránky: 0.047 sekúnd

Prihlásenie

Scroll to top